Печиво зі шматочками шоколаду: елементарний рецепт для новачків

Чемпіон світу з кондитерського мистецтва ділиться простими у приготуванні десертами

Чемпіон світу з кондитерського мистецтва MondialdesArtsSucrés та за сумісництвом головний шеф-кондитер готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort кондитер-шоколат`є Гаетан Ф`яр постійно вигадує нові рецепти для гостей готелю та з задоволенням ділиться простими у приготуванні рецептами найсмачніших десертів. Сьогодні готуємо дуже смачне печиво зі шматочками шоколаду.

Печиво зі шматочками шоколаду: покроковий рецепт

Нам знадобиться (на 20 печив):

• 100 г коричневого цукру
• 50 г кокосового цукру
• 200 г борошна
• 2 г розпушувача
• 75 г шоколадних крапель для випічки (шоколадні краплі — це маленькі шматочки шоколаду краплеподібної форми)
• 100 г олії
• 1 яйце
• 5 г солі

Спосіб приготування печива з шоколадом:

1. Розтопіть масло в окремій мисці, додайте решту інгредієнтів і змішайте.

2. Сформуйте кульки приблизно 25 г.

3. Випікайте протягом 6 хвилин за температури 180 градусів.


Реклама

Популярні матеріали

Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


Осінній вікенд у Львові: гід найкращими локаціями 


DOROFEEVA, Jerry Heil, Klavdia Petrivna: оголошені номінанти...


Читайте також
Популярні матеріали