Чемпіон світу з кондитерського мистецтва MondialdesArtsSucrés та за сумісництвом головний шеф-кондитер готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort кондитер-шоколат`є Гаетан Ф`яр постійно вигадує нові рецепти для гостей готелю та з задоволенням ділиться простими у приготуванні рецептами найсмачніших десертів. Сьогодні готуємо дуже смачне печиво зі шматочками шоколаду.
Печиво зі шматочками шоколаду: покроковий рецепт
Нам знадобиться (на 20 печив):
• 100 г коричневого цукру
• 50 г кокосового цукру
• 200 г борошна
• 2 г розпушувача
• 75 г шоколадних крапель для випічки (шоколадні краплі — це маленькі шматочки шоколаду краплеподібної форми)
• 100 г олії
• 1 яйце
• 5 г солі
Спосіб приготування печива з шоколадом:
1. Розтопіть масло в окремій мисці, додайте решту інгредієнтів і змішайте.
2. Сформуйте кульки приблизно 25 г.
3. Випікайте протягом 6 хвилин за температури 180 градусів.