Паста з куркою, зеленим горошком та песто з кеш'ю

Простий і дивовижно смачний рецепт

Сьогодні ми приготуємо дуже смачну та надзвичайно просту пасту з куркою, зеленим горошком та песто з кеш`ю. Для вегетаріанської версії замість курки використовуйте тофу.

Готуємо пасту

Інгредієнти:

Для пасти:

400 г курячої грудки 

1 ст.л. вершкового масла

сік з 1 лимона

600 г лінгвіні

150-200 г свіжого горошку

кілька листків руколи

3 гілочки свіжого базиліка

10 г тертого пармезану

сіль, перець

Для песто:

зелені верхівки одного пучка моркви

60 г смажених горіхів кеш`ю

60 г пармезану

сіль і перець

оливкова олія

Приготування:

Розтопіть вершкове масло на сковороді та додайте курку, нарізану шматочками по 4-5 см. Посоліть, додайте лимонний сік і злегка підрум`яньте. Відставити в сторону.

Приготуйте песто. Вимийте та крупно наріжте листя від моркви, змішайте з горіхами кеш`ю та пармезаном. Посолити і поперчити. Поступово вливайте оливкову олію, поки не досягнете бажаної консистенції.

Довести до кипіння велику каструлю з підсоленою водою. Опустити лінгвіні на час, вказаний на упаковці (приблизно 3 хвилини). Збережіть 1 склянку води для варіння, злийте воду з макаронів і висипте їх у каструлю з куркою.

Додайте в сковороду песто та воду і перемішайте. Всипати сирий горошок і знову перемішати. Посипати руколою, подрібненим базиліком і пармезаном. Посоліть та поперчіть, якщо потрібно, і подавайте до столу.

 

По матеріалам elle.fr


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали