Паста з фетою та черрі: швидкий рецепт

Готуємо з українським food-блогером Яною Станішевською

Для приготування пасти потрібні:

улюблена паста (я люблю спагеті)

300 г чері

головка часнику

упаковка сиру фета

базилік та будь-які улюблені сухі спеції

Instagram: @stanishevska

Спосіб приготування пасти з чері та фетою:

Чері, фету та очищений часник кладемо у форму для випікання, посипаємо спеціями, збризкуємо оливковою олією і відправляємо в духовку, нагріту до 200°С, на 45 хвилин.

Виймаємо фету і томати з духовки, розминаємо виделкою, додаємо дрібно нарізаний базилік та відварені спагеті.

Все перемішуємо. Паста готова. Це нереально смачно!

 

Instagram: @stanishevska


Реклама

Популярні матеріали

Які босоніжки нам потрібні цієї весни


«Діамант — найгарніша і найбажаніша інвестиція»: засновниця Diva...


Сучасний погляд на українські традиції: чому варто відвідати...


Читайте також
Популярні матеріали