Паста з кроликом та оливками: простий рецепт

Готуємо з Євгеном Клопотенко

«Ніжне м`ясо кролика, вершковий соус та пікантна нотка оливок. Не знаю, як ви, а я вже точно хочу це спробувати. Упевнений, що ця страва викличе у вас такі самі почуття. Паста з кроликом та оливками — чудове рішення як для сімейного обіду, так і для романтичної вечері», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати пасту з кроликом?

Інгредієнти

250 г пасти фарфалле

250 г м`яса кролика

40 мл білого вина

2 зубчики часнику

30 г зелених оливок (без кісточок)

70 мл бульйону (насичений яловичий або курячий бульйон)

50 мл кулінарних вершків (жирність 33%)

30 г сиру пармезан (тертого)

оливкова олія (для смаження)

за смаком сіль та перець

Паста з кроликом та оливками: покроковий рецепт

Зріжте з тушки кролика м`якуш (250 г). Для приготування цієї страви можна використовувати як цілу тушку, так і зрізати м`ясо з кролячих лапок. Відваріть макарони (250 г), як зазначено в інструкції, але на 1 хвилину менше.

Обсмажте м`ясо кролика з невеликою кількістю оливкової олії до золотистої скориночки. Посоліть і поперчіть до смаку, додайте подрібнений часник (2 зубчики) і біле вино (40 мл). Дайте йому трохи упаритися, після чого додайте бульйон (70 мл).

Додайте до кролика відварені макарони, добре перемішайте, через хвилину влийте вершки (50 мл) і тушкуйте ще одну хвилину.

Наприкінці додайте оливки (30 г) і тушкуйте ще протягом 1-2 хвилин. Розкладіть по тарілках, посипте тертим пармезаном (30 г) і невеликою кількістю перцю.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали