Осінній десерт: веганський яблучний тарт з фініками

Готуємо разом з food-блогером Ганною Пундак

Сьогодні готуємо смачнющий яблучний тарт.

Нижній корж:

2 скл. волоських горіхів

1/2 скл. насіння льону

1 скл. фініків

1 ст. л. кокосового масла

1 ст. л. кукурудзяного сиропу (можна взяти інший)

Заповнення:

1/2 апельсина

5 яблук

1/2 скл. фініків

2 ч. л. кориці

1/2 ч. л. мускатного горіху

пирог с яблоками

Приготування яблучного тарту:

Подрібнити горіхи в крихту.

Фініки, кокосове масло та сироп зблендувати в мус.

Змолоти насіння льону в порошок.

Поєднати компоненти та викласти у форму, використовуючи прес (у мене була миска). Поставити в морозильну камеру.

Очистити яблука, два з них перебити в пюре, а три нарізати слайсами.

Апельсин обдати кип’ятком, зняти цедру та вичавити сік.

Фініки перебити в мус.

Поєднати фініки, яблучне пюре, спеції, сік та цедру.

На корж викласти трохи крему, нарізані слайси яблука і знову крем. Тарт готовий. 


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай із кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали