Ресторан сучасної азійської кухні NĂM презентує нутрітивне функціональне меню

Спільно з шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікаркою Катериною Толстіковою

Ресторан сучасної азійської кухні NĂM анонсує створення спеціального нутрітивного функціонального меню, розробленого спільно зі співвласником закладу, відомим шеф-кухарем Ектором Хіменесом-Браво та лікаркою Катериною Толстіковою.  

Результатом співпраці стало меню, яке поєднує в собі найновіші наукові дослідження у сфері харчування та турботу про здоров`я. Страви розроблені з використанням принципів збалансованого харчування та суперфудів, що забезпечують підтримку гарного самопочуття. Крім того, у меню представлені унікальні ф`южн-комбінації інгредієнтів, які дарують незабутній гастрономічний досвід та вишуканий смак. 

Серед меню можна знайти страви з несподіваними, але дуже корисними поєднаннями, а саме гречка з гребінцями, перлова каша з яловичими щоками. Водночас рис з яйцем пашот та лососем, локшина з куркою, боул з тунцем — більш звичні у поєднаннях та відомі у сфері нутрітивного харчування. Ресторан доводить, що проста їжа, як-от різноманітні каші, можуть звучати у стравах вишукано, корисно та смачно. Страви розподілені по трьох фуд-планах, що є зручним для комплексних замовлень, а також для тих, хто рахує денну кількість калорій у спортивних або ж особистих цілях. Зрештою, кожну позицію в меню можна міксувати, а також створювати свій крафтовий фуд-план. 

Водночас у  пошуках відповіді на запитання: «Де шукати здорових та швидких перекусів?» — ресторан спільно з VERDE та лікарем Катериною Толстіковою дійшли висновку, що існує потреба створення збалансованого перекусу. Так були створені корисні батончики з вітамінами та природними мінералами, які дарують енергію і підтримують стан здоров`я. У лінійці батончиків представлено три різні смаки: банан-мигдаль, манго-маракуйя та ягідний протеїн.

Презентація нутрітивного функціонального меню та корисних батончиків відбулася 10 вересня, де запрошені гості могли продегустувати кожну позицію та дізнатися секрети створення від шеф-кухаря ресторану та співзасновниці VERDE Аліси Проніної. Замовлення окремих позицій нового меню та фуд-планів можливе в ресторані та на сайті. 


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


10 цитат Віма Вендерса — режисера фільму «Ідеальні дні»...


Вечірній Київ: де гуляли та як розважалися мешканці столиці понад...


Читайте також
Популярні матеріали