Небанальна закуска: бутерброди з мандарином та сиром фета

Ефектне поєднання!

«Я сильно полюбляю різноманітні експерименти з їжею, адже як  ще вигадати нові рецепти. І ось в результаті одного з таких кулінарних досліджень у мене вийшов напрочуд смачний бутерброд, який прикрасить будь-який сезонний стіл. Це дуже просте і несподівано ефектне поєднання солонуватого сиру фета і солодких мандаринів зі свіжою ноткою листя м’яти. Абсолютно дивовижний смак!» — запевняє Євген Клопотенко.

Як приготувати бутерброди з мандарином і сиром фета

Інгредієнти:

4 шматочки хліба (багет)

150 г сиру фета

3 мандарини

2 гілочки м’яти

чорний перець (свіжозмелений) за смаком

Бутерброди з мандарином і сиром фета: покроковий рецепт

Нарізаємо хліб, мандарини очищаємо від шкірки і розбираємо на часточки, зі стебел м`яти обриваємо листочки.

На хліб викладаємо шматочки фети, часточки мандарин, листочки м`яти, поливаємо невеликою кількістю оливкової олії та посипаємо свіжемеленим перцем.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Ювелірний дім SOVA презентує святкову колекцію прикрас, натхнену...


Читайте також
Популярні матеріали