«Я сильно полюбляю різноманітні експерименти з їжею, адже як ще вигадати нові рецепти. І ось в результаті одного з таких кулінарних досліджень у мене вийшов напрочуд смачний бутерброд, який прикрасить будь-який сезонний стіл. Це дуже просте і несподівано ефектне поєднання солонуватого сиру фета і солодких мандаринів зі свіжою ноткою листя м’яти. Абсолютно дивовижний смак!» — запевняє Євген Клопотенко.
Як приготувати бутерброди з мандарином і сиром фета
Інгредієнти:
4 шматочки хліба (багет)
150 г сиру фета
3 мандарини
2 гілочки м’яти
чорний перець (свіжозмелений) за смаком
Бутерброди з мандарином і сиром фета: покроковий рецепт
Нарізаємо хліб, мандарини очищаємо від шкірки і розбираємо на часточки, зі стебел м`яти обриваємо листочки.
На хліб викладаємо шматочки фети, часточки мандарин, листочки м`яти, поливаємо невеликою кількістю оливкової олії та посипаємо свіжемеленим перцем.