Модний та корисний салат «Нісуаз» за рецептом Аніти Луценко

Готуємо корисні страви разом із зірковою українською фітнес-тренеркою

Корисні рецепти, які до того ж смачні та швидкі у приготуванні, на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо модний, ситний і дуже корисний салат «Нісуаз» за рецептом зіркової української фітнес-тренерки Аніти Луценко. Його можна їсти після силового тренування, якщо ваша мета — нарощування м`язової маси та гарний рельєф тіла. Також це чудовий перекус, який забезпечить почуття ситості надовго.

корисні рецепти

Рецепт салату «Нісуаз»

Інгредієнти для заправки:

1 зубчик часнику

1-2 гілочки базиліка

1 ст. л. оливкової олії

1 ч. л. білого винного оцту

сіль та мелений перець до смаку

Інгредієнти для салату:

100 г зеленої стручкової квасолі

1 ч. л. лимонного соку

1 яйце

50 г тунця у власному соку

1 помідор

3-4 філе анчоусів

50 г салатної суміші

5-6 оливок

1/4 цибулі

перець та сіль до смаку

Етапи приготування салату:

Готуємо заправку. Олію збиваємо з оцтом виделкою до стану емульсії. Кладемо в отриману заправку дрібно нарізаний базилік і розчавлений зубчик часнику. Солимо і перчимо, перемішуємо та відставляємо вбік.

Яйце відварюємо круто.

Виймаємо тунець із банки та розбираємо вилкою або руками на шматочки.

Квасолю обсмажуємо на оливковій олії до готовності, солимо, перчимо і приправляємо на смак лимонним соком.

У тарілки кладемо салат, обсмажену квасолю, нарізаний соломкою перець, тонко нарізану півкільцями цибулю, оливки, нарізане на четвертинки яйце, нарізаний часточками помідор і філе анчоусів (можна розрізати на 3-4 частини кожне, можна покласти цілком). Поливаємо заправкою та подаємо.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали