Додаток до салатів, овочів гриль та пасти: готуємо запечену фету з томатами

Ідеальний рецепт на кожен день

Сьогодні разом із зірковою українською фітнес-тренеркою Анітою Луценко ми приготуємо неймовірно смачну та дієтичну страву, яка сподобається і дорослим, і дітям. Запечена фета з томатами робиться елементарно і досить швидко — просто ідеальний рецепт на кожен день!

Для приготування фети із запеченими овочами знадобляться:

Фета (30%) — 200 г

Помідори чері (звичайні) — 200 г

Часник — 2 зубчики

Оливкова олія — 2 ст. л.

Каперси (за бажанням) — 15 г

Трави сушені — до смаку

Сіль морська та перець — до смаку (але враховуйте, що сир уже солоний)

Етапи приготування:

На розігрітій сковороді обсмажуємо на олії крупно нарізаний часник. Через хвилину додаємо помідори (ріжемо залежно від того, що ми хочемо отримати — соус чи великі шматочки). Солимо, перчимо та обсмажуємо до першої м`якості. Вимикаємо вогонь.

У форму для випікання викладаємо сир, зверху додаємо помідори, трави та випікаємо до першої золотистої скоринки в духовці (попередньо розігрітої до 200°C).

Використовуйте цю страву як доповнення до салатів, овочів гриль, сендвічу або пасти. Це може бути сніданок, перекус чи обід. Але пам`ятайте, у період схуднення варто вживати не більше 30-40 г сиру на добу.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали