Лінгвіні з кедровими горішками та песто з редису

Мішленівська вечеря прямо на вашій кухні

Сьогодні ми приготуємо страву, яка стане вашою коронною та викличе бурю емоцій у ваших близьких. Лінгвіні з кедровими горішками та песто з редису стануть дивовижною вечерею, яку непогано поєднувати з келихом червоного сухого вина. Лайфхак для приготування: підсмажте кедрові горішки протягом 4 хвилин на сковороді без жиру, щоб вони розкрили свій аромат і надали песто ще більше смаку.

Інгредієнти:

500 г лінгвіні

верхівки 2 пучків редиски

2 зубчики часнику

150 г сиру пармезан для песто та 50 г для заправки

100 г кедрових горіхів та 50 г для заправки

4 ст. л. оливкової олії

100 г хлібних крутонів та 50 г для заправки

сіль та перець до смаку

Приготування:

Відваріть лінгвіні відповідно до інструкцій на упаковці.

Промийте редис під холодною водою і просушіть у салатниці.

Покладіть часник, пармезан, кедрові горішки та грінки в блендер і увімкніть його. Коли ці інгредієнти наполовину змішаються, додайте редис, оливкову олію, сіль та перець. Знову збийте блендером до одержання трохи комкуватої пасти.

Злийте воду з пасти. Додайте песто, тертий пармезан, що залишився, кедрові горішки і грінки, що залишилися. Добре перемішайте. Готово!


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали