
«Поєднання бринзи та овочів створене на небесах. Я вирішив не нехтувати таким дарунком богів та приготувати салат із бринзою і в’яленими томатами. А ще додав трохи чорносливу, свіжої зелені, кислоти лимона та гарбузового насіння для різноманітності текстур. І знаєте, це божественно смачно!» — запевняє Євген Клопотенко.
Як приготувати салат із бринзою і в’яленими томатами
Інгредієнти:
200 г бринзи
5-6 томатів (в’ялених)
5-6 чорносливин
90-100 г міксу салатів
2 ст. л. гарбузового насіння
1/2 лимона (сік половини лимона)
2-3 ст. л. оливкової олії
сіль до смаку
Салат із бринзою і в’яленими томатами: покроковий рецепт
Мікс салатів (90-100 г) покладіть у миску. Наріжте 5-6 шт. чорносливу і 5-6 шт. в’ялених томатів тонкими смужками. Додайте до салату.
Розламайте руками на невеликі крихти 200 г бринзи і додайте до салату. Акуратно перемішайте ложкою або руками.
Скропіть салат соком 1/2 лимона і додайте 2-3 ст. л. оливкової олії. Якщо бринза недостатньо солона, можете злегка довести до смаку сіллю. Перед подачею посипте салат 2 ст. л. гарбузового насіння.