Коли немає світла: готуємо салат із бринзою і в’яленими томатами

На швидку руку

«Поєднання бринзи та овочів створене на небесах. Я вирішив не нехтувати таким дарунком богів та приготувати салат із бринзою і в’яленими томатами. А ще додав трохи чорносливу, свіжої зелені, кислоти лимона та гарбузового насіння для різноманітності текстур. І знаєте, це божественно смачно!» — запевняє Євген Клопотенко.

Як приготувати салат із бринзою і в’яленими томатами 

Інгредієнти:

200 г бринзи

5-6 томатів (в’ялених)

5-6 чорносливин

90-100 г міксу салатів

2 ст. л. гарбузового насіння

1/2 лимона (сік половини лимона)

2-3 ст. л. оливкової олії

сіль до смаку

Салат із бринзою і в’яленими томатами: покроковий рецепт

Мікс салатів (90-100 г) покладіть у миску. Наріжте 5-6 шт. чорносливу і 5-6 шт. в’ялених томатів тонкими смужками. Додайте до салату.

Розламайте руками на невеликі крихти 200 г бринзи і додайте до салату. Акуратно перемішайте ложкою або руками.

Скропіть салат соком 1/2 лимона і додайте 2-3 ст. л. оливкової олії. Якщо бринза недостатньо солона, можете злегка довести до смаку сіллю. Перед подачею посипте салат 2 ст. л. гарбузового насіння.


Реклама

Популярні матеріали

Beauty-засоби для комфортної зустрічі шкіри з першим яскравим...


Творчиня національної естетики й популяризаторка українського...


Beauty-історія: як був створений бренд PHYT’S та чому про нього...


Читайте також
Популярні матеріали