Кіш із цукіні: елементарний рецепт

Ніжний та дуже ситний

Придатні рецепти смачної випічки нашвидкуруч — на вагу золота. Фудблогерка Інна Сохан Сефат пропонує приготувати дивовижно смачний кіш із цукіні — поки ще триває сезон цього смачного овочу, який чудово поєднується з випічкою.

Складові:

Заморожене листкове дріжджове тісто

3 цукіні

3 яйця

200 г вершків

1 плавлений сирок

сіль та улюблені спеції до смаку

свіжий кріп

1 зубок часнику

Готуємо кіш із цукіні

Розкачуємо тонко листкове дріжджове тісто і викладаємо його у форму, змащену вершковим маслом.

Беремо 3 цукіні та нарізаємо овочечисткою тоненькі слайси.

Скручуємо їх та заповнюємо ними форму.

Змішуємо 3 яйця і 200 г вершків, додаємо натертий плавлений сир, сіль, улюблені спеції, дрібно нарізаний кріп, вичавлюємо зубок часнику.

Заливаємо цією сумішшю цукіні. Ставимо в розігріту до 180°C духовку на 45 хвилин. Смачного!


Реклама

Популярні матеріали

Fashion Talk: 15 питань Ользі Галушці про улюблені бренди...


Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


«Мій бекграунд — це основа, що дарує мені свободу». Інтерв’ю з...


Читайте також
Популярні матеріали