Придатні рецепти смачної випічки нашвидкуруч — на вагу золота. Фудблогерка Інна Сохан Сефат пропонує приготувати дивовижно смачний кіш із цукіні — поки ще триває сезон цього смачного овочу, який чудово поєднується з випічкою.
Складові:
Заморожене листкове дріжджове тісто
3 цукіні
3 яйця
200 г вершків
1 плавлений сирок
сіль та улюблені спеції до смаку
свіжий кріп
1 зубок часнику
Готуємо кіш із цукіні
Розкачуємо тонко листкове дріжджове тісто і викладаємо його у форму, змащену вершковим маслом.
Беремо 3 цукіні та нарізаємо овочечисткою тоненькі слайси.
Скручуємо їх та заповнюємо ними форму.
Змішуємо 3 яйця і 200 г вершків, додаємо натертий плавлений сир, сіль, улюблені спеції, дрібно нарізаний кріп, вичавлюємо зубок часнику.
Заливаємо цією сумішшю цукіні. Ставимо в розігріту до 180°C духовку на 45 хвилин. Смачного!