Катя Осадча поділилася рецептом улюбленого салату «Панцанела»

Ведуча готує страву не за класичним рецептом, а за трішки зміненим

Катя Осадча часто готує вдома чоловіку різні смаколики, про що Юрій Горбунов детально розповідав в інтерв`ю ELLE.UA. Часом незмінна ведуча «Світського життя» ділиться улюбленими рецептами зі своїми підписниками в Instagram. Так, днями Катя Осадча розповіла, як готує салат «Панцанелла». Записуємо і ми.

Інгредієнти для салату «Панцанелла»:

2 столові ложки родзинок настоюємо в винному оцті з гарячою водою (1 ложка оцту на дві ложки води)

Заправка салату: 2 зубчики часнику дрібно порізати, 2 столових ложки винного білого оцту і 6 ложок оливкової олії

2 баклажани ріжемо і запікаємо

Листя базиліку

3-4 стиглих помідори

1 столова ложка каперсів

3 столових ложки кедрових горіхів

200 гр сиру фета

Склянка оливок

Спеції.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация от Katya Osadcha (@kosadcha)

 


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали