Катя Осадча часто готує вдома чоловіку різні смаколики, про що Юрій Горбунов детально розповідав в інтерв`ю ELLE.UA. Часом незмінна ведуча «Світського життя» ділиться улюбленими рецептами зі своїми підписниками в Instagram. Так, днями Катя Осадча розповіла, як готує салат «Панцанелла». Записуємо і ми.
Інгредієнти для салату «Панцанелла»:
2 столові ложки родзинок настоюємо в винному оцті з гарячою водою (1 ложка оцту на дві ложки води)
Заправка салату: 2 зубчики часнику дрібно порізати, 2 столових ложки винного білого оцту і 6 ложок оливкової олії
2 баклажани ріжемо і запікаємо
Листя базиліку
3-4 стиглих помідори
1 столова ложка каперсів
3 столових ложки кедрових горіхів
200 гр сиру фета
Склянка оливок
Спеції.