Карпачо з редиски, яловичини та хрону

Овочі, які додають несподіваної родзинки цьому популярному рецепту!

Сьогодні ми приготуємо дивовижно смачну закуску, яка сподобається і дорослим, і дітям — карпачо з редиски, яловичини та хрону. Це дуже свіжа та водночас ситна страва, яка зробить будь-який буденний стіл особливим.

Інгредієнти:

1 пучок рожевої редиски

200 г сирого яловичого карпачо або ростбіфа, щойно замороженого і нарізаного ультратонкими шматочками

1 лимон

від 4 до 8 чайних ложок пасти з хрону

4 ст. л. оливкової олії

кілька гілочок кінзи

паростки редиски (за бажанням)

сіль і перець

Приготування:

Почистити редиску.

Розкласти яловиче карпачо на 4 тарілки.

Нарізати редиску тонкими скибочками та викласти розеткою на яловичину.

Вичавити лимон і розвести хрін з соком та оливковою олією в мисці. Додати сіль та перець до смаку.

Рівномірно розподілити цю суміш по чотирьох тарілках. Посипте паростками та гілочками кінзи.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали