Готуємо запечені томати з тофу та печерицями

Ситна страва без м`яса

Сьогодні ми приготуємо смачну та дуже ситну страву без м`яса. Запечені томати з грибами та тофу можуть стати повноцінною дієтичною вечерею або гарніром.

Інгредієнти для страви:

4 великих помідори

2 зубчики часнику

3 гілочки цибулі-резанця

200 г грибів: печериць, шиїтаке, лисичок

80 г сиру тофу

1 яйце

2 ст. л. подрібненої кінзи

1/2 ч. л. чорного меленого перцю

Спосіб приготування страви:

  1. Зріжте капелюшок із кожного помідора, очистьте від м`якоті.
  2. Часник і цибулю-різанець подрібніть і перемішайте.
  3. Вимийте гриби, обсушіть їх і розріжте на 2 або 4 частини, залежно від величини.
  4. Тофу протріть через сито, додайте яйце, гриби, часник і цибулю-різанець, коріандр і перець.
  5. Духовку прогрійте до 150 С. Отриманим фаршем заповніть помідори, накрийте капелюшком та запікайте 20-25 хвилин.

Реклама

Популярні матеріали

Книжкові новинки червня, на які варто звернути увагу


Гід найгарнішими весільними сукнями 2024 року


«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Іван Булавін ділиться...


Читайте також
Популярні матеріали