Сьогодні ми приготуємо смажений удон з крес-салатом та яйцем. Ця ситна страва може бути і корисним сніданком, і обідом, і вечерею. Ви можете замінити пасту удон на лінгвіні.
Інгредієнти:
160 г локшини удон
1 пучок крес-салату
2 гілочки зеленої цибулі
1/2 зубчика часнику
1 ст. л. тертого імбиру
2 ст. л. кунжутної олії
2 яйця
4 ст. л. соєвого соусу
1 ст. л. насіння кунжуту
Приготування:
Доведіть до кипіння 1,5 літра води та відправте у неї локшину удон на 8 хвилин, потім злийте воду.
Видаліть найжорсткішу частину стебел крес-салату і промийте їх. Наріжте зелену цибулю та часник.
Змішайте локшину удон, половину крес-салату, зелену цибулю, часник, імбир і кунжутну олію в сковороді та обсмажуйте на слабкому вогні протягом 3 хвилин.
Залишіть сковороду на вогні, зробіть у локшині два отвори, розбийте в кожен отвір по яйцю і накрийте локшиною. Залишіть на 2 хвилини.
Влийте соєвий соус, посипте крес-салатом, що залишився, та кунжутом. Вимкніть вогонь і одразу ж подавайте.