Готуємо смажений удон з крес-салатом та яйцем

Корисне харчування для жіночого здоров`я

Сьогодні ми приготуємо смажений удон з крес-салатом та яйцем. Ця ситна страва може бути і корисним сніданком, і обідом, і вечерею. Ви можете замінити пасту удон на лінгвіні.

Інгредієнти:

160 г локшини удон

1 пучок крес-салату

2 гілочки зеленої цибулі

1/2 зубчика часнику

1 ст. л. тертого імбиру

2 ст. л. кунжутної олії

2 яйця

4 ст. л. соєвого соусу

1 ст. л. насіння кунжуту

Приготування:

Доведіть до кипіння 1,5 літра води та відправте у неї локшину удон на 8 хвилин, потім злийте воду.

Видаліть найжорсткішу частину стебел крес-салату і промийте їх. Наріжте зелену цибулю та часник.

Змішайте локшину удон, половину крес-салату, зелену цибулю, часник, імбир і кунжутну олію в сковороді та обсмажуйте на слабкому вогні протягом 3 хвилин.

Залишіть сковороду на вогні, зробіть у локшині два отвори, розбийте в кожен отвір по яйцю і накрийте локшиною. Залишіть на 2 хвилини.

Влийте соєвий соус, посипте крес-салатом, що залишився, та кунжутом. Вимкніть вогонь і одразу ж подавайте.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали