Готуємо малиновий чизкейк з кокосовим цукром

Простий десерт, на приготування якого вам знадобиться мінімум часу

Сьогодні ми приготуємо малиновий чизкейк із простих інгредієнтів, який майже не нашкодить вашій фігурі. Цей дивовижно простий рецепт, який не потребує багато часу, ми знайшли у food-блозі Tasty Stories.

Тісто:

Кукурудзяне борошно — 120 г (пів стакана)

Сир 5%  — 100 г

Вершкове масло — 50 г

Жовток — 3 шт.

Кокосовий цукор — 3 ст.л. (можна замінити на звичайний).

Розпушувач — 1 ч.л.

Цедра одного лимону

Начинка:

Сир — 600 г

Грецький йогурт 3%  — 150 мл

Білки — 4 шт.

Сік половини лимона

Кукурудзяний крохмаль — 50 г (4 ст.л. без гірки)

Ванільний цукор — 1 ч.л.

Кокосовий цукор — 4 ст.л.

Малиновий верх:

Малина — 400 г

Вода — 100 мл

Мед — 1 ст.л.

Кукурудзяний крохмаль — 2 ст.л. розвести у додаткових 30 мл води.

Готуємо:

Зʼєднати жовтки, кокосовий цукор, цедру лимона, вершкове масло, сир — перебити блендером. Додати борошно та розпушувач та замішати руками. Викласти у форму і рукою розподілити по дну і трішки боках.

Начинка:

Сир, йогурт, білки, сік половини лимону, ванільний та кокосовий цукор, крохмаль — перебиваємо все погружним блендером. Сирну масу виливаємо на тісто та ставимо у розігріту духовку до 150 градусів на 45 хвилин. Начинка має схопитися.

Тим часом готуємо малиновий верх:

Малину зʼєднуємо з водою і перебиваємо блендером. Перекладаємо у сито і перетираємо, щоб вибрати кісточки малини.

Кукурудзяний крохмаль розводимо у воді. Додаємо крохмаль та мед у малину. Переливаємо у сотейник або сковорідку з товстим дном. Варимо на середньому вогні до загустіння.

Виливаємо зверху на чизкейк. Викладаємо малину як декор. Ставимо в холодильник на 5 годин. Зберігаємо теж в холодильнику.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали