Готуємо горохові равіолі з сиром рікотта

Швидка та проста сімейна страва, яка завжди користується успіхом

Сьогодні ми приготуємо неймовірний обід або вечерю — горохові равіолі з сиром рікотта. Цей смак приємно здивує всіх членів вашої родини, а також гурманів зі стажем. Лайфхак: смачне заморожене тісто для равіолі можна знайти в азійських відділах магазинів.

Інгредієнти на 18 порцій равіолі:

400 г свіжого очищеного гороху, з яких 100 г — для прикраси

200 г сиру рікотта

пів пучка зеленої цибулі

36 шматочків тіста для равіолі

2 яєчних жовтки

1 велика жменя руколи

100 г пармезану

оливкова олія

сіль і перець

Приготування:

Варіть горох від 7 до 10 хвилин у киплячій воді. Злийте воду (але не виливайте) і занурте горох у крижану воду. Чверть гороху залиште для заправки. Решту гороху змішайте з сиром рікотта, дрібно нарізаною цибулею, сіллю і перцем.

Покладіть листи равіолі на робочу поверхню. У центр кожного квадратика викладіть по 1 ч. л. суміші гороху, рікотти та цибулі. Змастіть трохи жовтком по краях, покладіть зверху лист і щільно притисніть пальцями.

Доведіть до кипіння воду для варіння гороху. Варіть равіолі протягом 3 хвилин. Акуратно злийте воду шумівкою і розкладіть в супові тарілки, скропивши оливковою олією. Посипте руколою, горошком, що залишився, та стружкою пармезану. За необхідності посоліть і поперчіть.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали