Сьогодні ми приготуємо паштет з яловичої печінки в домашніх умовах. Наукова журналістка та біохакерка Олена Ісламкіна розкриває деталі приготування простої та дуже смачної страви з кето-кухні.
Інгредієнти для кето-паштету:
▪️ 350 г яловичої печінки;
▪️ цибулина середнього розміру;
▪️ морква середнього розміру;
▪️ олія для смаження;
▪️ масло вершкове — 100 г або більше.
Покроковий рецепт кето-паштету:
1. Ріжемо печінку на середні шматочки, злегка обсмажуємо, додаємо нарізані цибулю та моркву.
2. Коли цибуля дасть сік, зменшуємо вогонь і залишаємо тушити під кришкою. Не дайте овочам та печінці підгоріти або всій рідині випаруватися. Хвилин через 20 можна кинути все у блендер разом з олією, посолити, поперчити та перебити до однорідності. Смачного!