Кето-оладки на кефірі: простий рецепт для сніданку

Готуємо ситну та корисну страву

Безпрограшний рецепт: кето-оладки на кефірі готуються блискавично, ідеально поєднуються з паштетами, рибою та ягодами. Я зазвичай все змішую на око, тому дивіться на консистенцію. Вона має бути як у густої сметани», — розповідає наукова журналістка та біохакерка Олена Ісламкіна.

Пишні оладки на кефірі: покроковий рецепт

Інгредієнти:

2 яйця

3 ст. мигдального борошна

1 ч. л. псіліума

2 ст. кефіру

½ ч. л. розпушувача для тіста

сіль

кокосова олія (для смаження)

Готуємо оладки:

1. Все змішуємо, збиваємо виделкою до однорідності.

2. Сковороду нагріваємо, проходимося по ній шматочком масла. Столовою ложкою виливаємо тісто на сковороду. Чим рідше вийшло у вас тісто, тим тоншими будуть оладки. Як тільки низ зарум`янився, а верх перестав бути рідким, перевертаємо. Друга сторона готується дуже швидко.

3. Готові гарячі оладки змащуємо олією. Їх можна їсти просто так або ж із печінковим паштетом. Теплі оладки з холодним паштетом — ідеальне поєднання.

Примітка:

Якщо смажити на гхі, вийде невегетаріанський варіант.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали