Готуємо десерт без випічки: чизкейк із чорною смородиною

Гурманська страва на швидку руку

Рецепти десертів, які можна приготувати без випічки нашвидкуруч — на вагу золота. Сьогодні ми приготуємо саме таку. Рожевий чизкейк із чорною смородиною точно здивує ваших близьких і вимагатиме мінімум часу. Ідеально!

Інгредієнти:

Сир жирний — 300 г

Сметана — 500 г

Желатин — 12 г

Цукор (пісок) — 75 г

Яйця курячі (білок) — 2 шт.

Ваніль (пудра) — 1 пакетик

Для прикраси:

Смородина чорна — 300 г

Мед (акації) — 1 ст. л.

Спосіб приготування чизкейку:

Желатин залийте холодною водою. Цукровий пісок залийте 1 ст. л. води та доведіть до кипіння. Кип`ятіть 1 хвилину, потім зніміть з вогню і додайте желатин. Сир і сметану збийте міксером. Влийте цукровий сироп, перемішайте і заберіть ненадовго в холодильник.

Білки збийте у міцну піну. Додайте ванільний цукор і ще раз збийте. Додайте сир і продовжуйте збивати до отримання однорідної маси. Влийте у форму та приберіть у холодильник на 12 годин.

Чорну смородину збийте з|із| медом. Полийте чизкейк. Подавайте з улюбленими свіжими фруктами чи ягодами.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали