Готуємо банановий кекс із карамелізованим медом

Дуже простий рецепт нереально смачного десерту

Чемпіон світу з кондитерського мистецтва MondialdesArtsSucrés та за сумісництвом головний шеф-кондитер готелю Terre Blanche Hotel Spa Golf Resort постійно вигадує нові рецепти для гостей готелю та із задоволенням ділиться простими у приготуванні рецептами найсмачніших десертів. Сьогодні ми приготуємо банановий кекс за покроковою інструкцією.

Банановий кекс з медом та вершками: покроковий рецепт

Нам знадобиться:

• 3 банани

• 50 г меду

• 4 яйця

• 230 г цукру

• дрібка солі

• 130 г вершків

• 160 г борошна

• 4 г розпушувача

• 50 г вершкового масла

Банановий кекс: як приготувати

1. Банани нарізати кружальцями. Посмажити банани, додати мед і довести до карамелізації. Потім залишити охолонути.

2. У миску розбити яйця, додати цукор і сіль. Збивати міксером протягом 10 хвилин на середній швидкості.

3. Потім додати вершки, борошно, розпушувач та вершкове масло. Збити все на низькій швидкості. Додати банани та все перемішати. Змастити форму олією і посипати борошном. Викласти тісто у форму.

4. Випікати кекс протягом 5 хвилин за температури 190 градусів. Потім зменшити температуру до 165 градусів і випікати ще 35 хвилин. Залишити на 8 хвилин у духовці до отримання золотистої скоринки. 


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали