Фокача з песто, рікотою та редискою

Простий та смачний рецепт!

Сьогодні ми приготуємо дуже смачний та корисний перекус — фокачу з песто, рікотою та редискою. Ця небанальна італійська страва здивує і дітей, і дорослих, і допоможе зберегти відчуття ситості надовго.

Інгредієнти:

250 г хлібного тіста

200 г сиру рікота

2 ст.л. оливкової олії першого віджиму

10 редисок

Для песто:

10 листочків свіжого базиліка

40 г пармезану

1 ст. л. кедрових горіхів

1 зубчик часнику

4 ст. л. оливкової олії

Приготування:

Купіть тісто для хліба напередодні і покладіть його на ніч у холодильник.

Того ж дня промийте базилік і видаліть листя. Підсмажте кедрові горіхи на сухій сковороді. Очистить часник від лушпиння.

Покладіть всі інгредієнти для песто в чашу блендера і змішайте до однорідного соусу.

Розігрійте духовку до 250 °C. Розкачайте тісто на присипаній борошном робочій поверхні та виріжте 2 диски діаметром 20 см. Змастіть їх оливковою олією і поставте в духовку на 10 хвилин.

Після цього розподіліть песто на коржі, покришіть рікоту і посипте дрібно нарізаною редискою. Посоліть, поперчіть, наріжте клиночками та подайте на стіл.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали