Дуже смачна лазанья з козячим сиром

Традиційна італійська страва з небанальним акцентом

Сьогодні ми приготуємо одну з найпопулярніших страв в Італії, яка полюбилася гурманам у всьому світі, —  лазанью. Щоб вона була не тільки дуже смачною, а й корисною, ми додамо до неї шпинат і козячий сир. Це ідеальна вечеря, яку можна приготувати досить швидко.

Дуже смачна лазанья з козячим сиром: покроковий рецепт

Інгредієнти:

8-10 аркушів тіста для лазаньї

500 г молодого листя шпинату

500 г козячого сиру

400 мл сметани

1 кулька вершкового масла

сіль, перець

Спосіб приготування лазаньї:

  1. Духовку прогрійте до 180 °С.
  2. Шпинат промийте та обсушіть. Сир наріжте шматочками.
  3. Змастіть вершковим маслом простору прямокутну форму, викладіть у неї поруч 2 аркуші тіста, поверх викладіть третину об`єму шпинату, третину об`єму сиру та полийте 100 мл сметани. Посоліть і поперчіть.
  4. Продовжуйте таким чином, чергуючи шари. Запікайте протягом 20 хв.
  5. Вимкніть духовку, відкрийте, дайте постояти 5-10 хв, потім подавайте.

Лайфхак: як гарнір підійде салат-латук, посипаний подрібненими волоськими горіхами та заправлений олією волоських горіхів.


Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Революційні рішення омолодження шкіри: поєднання сили рослин та...


Читайте також
Популярні матеріали