Дуже смачна лазанья з козячим сиром

Традиційна італійська страва з небанальним акцентом

Сьогодні ми приготуємо одну з найпопулярніших страв в Італії, яка полюбилася гурманам у всьому світі, —  лазанью. Щоб вона була не тільки дуже смачною, а й корисною, ми додамо до неї шпинат і козячий сир. Це ідеальна вечеря, яку можна приготувати досить швидко.

Дуже смачна лазанья з козячим сиром: покроковий рецепт

Інгредієнти:

8-10 аркушів тіста для лазаньї

500 г молодого листя шпинату

500 г козячого сиру

400 мл сметани

1 кулька вершкового масла

сіль, перець

Спосіб приготування лазаньї:

  1. Духовку прогрійте до 180 °С.
  2. Шпинат промийте та обсушіть. Сир наріжте шматочками.
  3. Змастіть вершковим маслом простору прямокутну форму, викладіть у неї поруч 2 аркуші тіста, поверх викладіть третину об`єму шпинату, третину об`єму сиру та полийте 100 мл сметани. Посоліть і поперчіть.
  4. Продовжуйте таким чином, чергуючи шари. Запікайте протягом 20 хв.
  5. Вимкніть духовку, відкрийте, дайте постояти 5-10 хв, потім подавайте.

Лайфхак: як гарнір підійде салат-латук, посипаний подрібненими волоськими горіхами та заправлений олією волоських горіхів.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали