Сьогодні ми приготуємо одну з найпопулярніших страв в Італії, яка полюбилася гурманам у всьому світі, — лазанью. Щоб вона була не тільки дуже смачною, а й корисною, ми додамо до неї шпинат і козячий сир. Це ідеальна вечеря, яку можна приготувати досить швидко.
Дуже смачна лазанья з козячим сиром: покроковий рецепт
Інгредієнти:
8-10 аркушів тіста для лазаньї
500 г молодого листя шпинату
500 г козячого сиру
400 мл сметани
1 кулька вершкового масла
сіль, перець
Спосіб приготування лазаньї:
- Духовку прогрійте до 180 °С.
- Шпинат промийте та обсушіть. Сир наріжте шматочками.
- Змастіть вершковим маслом простору прямокутну форму, викладіть у неї поруч 2 аркуші тіста, поверх викладіть третину об`єму шпинату, третину об`єму сиру та полийте 100 мл сметани. Посоліть і поперчіть.
- Продовжуйте таким чином, чергуючи шари. Запікайте протягом 20 хв.
- Вимкніть духовку, відкрийте, дайте постояти 5-10 хв, потім подавайте.
Лайфхак: як гарнір підійде салат-латук, посипаний подрібненими волоськими горіхами та заправлений олією волоських горіхів.