Дуже смачна хрустка риба з картофелем

Британська класика у новій інтерпретації

Сьогодні готуємо дуже смачну та небанальну страву — хрустку рибу зі смаженим картофелем. Цей обід або вечерю ви приготуєте на швидку руку, а wow-ефект для всіх, хто її спробує, гарантовано. Починаємо!

Інгредієнти:

600 г улюбленої риби для смаження

3 яєчні білки

60 г кукурудзяних пластівців без цукру

80 г соусу тартар

4 картоплини 

олія для смаження

1 лимон

Приготування:

Розігрійте олію до 180°C.

Промийте рибу під холодною водою і висушіть паперовим рушником. Наріжте рибу на шматочки та посоліть.

Вимийте картоплю та наріжте її великими скибочками. Обсмажте картоплю протягом 8-9 хвилин, залежно від її розміру.

Збийте яєчні білки виделкою. Кукурудзяні пластівці розламайте на великі шматочки.

Шматочки риби послідовно занурюйте в яєчні білки, а потім у кукурудзяні пластівці. Смажте шматочки риби від 4 до 6 хвилин, залежно від їх товщини.

Подавайте смажену рибу із соусом тартар та лимоном.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали