Паска — головний атрибут великоднього столу, який має сакральне значення. Висока і гарна паска символізувала щастя і добробут. Наші предки готували її з борошна найвищого ґатунку та додавали близько 20 яєць, поєднували з ваніллю, корицею та родзинками. Процес випікання був наповнений сенсами та віруваннями, а від того проходив в особливій атмосфері: присутнім заборонялося стукати дверима, розмовляти чи навіть проходити повз піч.
До радості багатьох, сьогодні зовсім не обов’язково випікати паску, аби прикрасити великодній стіл. Ресторани, кондитерські та пекарні по всій Україні пропонують свої вироби. Сьогодні ми підготували для вас добірку найкращих із них.
Good Bread From Good People

Instagram: @goodbread_fromgoodpeople
Honey

Instagram: @honey_cafe
100 років тому вперед

Instagram: @100rokivtomuvpered
Odesa
.jpg)
Instagram: @odesarest
Бути Sofie

Instagram: @etre.sofie
Bakehouse

Instagram: @bakehouse_bh
Baker Street

Instagram: @bakerstreetbakery
NAMELAKA

Instagram: @namelaka.kyiv
Zigzag Cafe

Instagram: @cafe_zigzag
Milk Bar

Instagram: @milkbarkyiv
Art Eclair

Instagram: @eclair_littleartwork
Bassano Ristorante

Instagram: @bassano_ristorante