Total black: колекція Valentino FW 2024/25

Вишуканість в усій красі

Ще зовсім нещодавно ми споглядали за буянням рожевих, зелених, блакитних відтінків у кутюрній колекції Valentino, однак у новій лінійці під назвою Le Noir П’єрпаоло Піччолі відмовився від використання яскравої колірної палітри й зупинив свій вибір лише на чорному. Звісно ж, це стало безпрограшним варіантом, адже чорний — базовий відтінок, який підійде кожному і який можна носити в будь-який сезон. 

Замість того, щоб робити акценти на тонах, дизайнер зосередився на формах, силуетах і текстурах. Подіумом крокували моделі в коротких сукнях із довгими рукавами, доповненими об’ємними деталями у вигляді квітів; у варіантах довжини максі з вирізами, пір’ям чи бахромою і в оверсайз-худі, що поєднувалися зі спідницями. Також серед суконь особливу увагу варто приділити прозорим елементам з оборками, драпіруванням, мереживом і стразами. Верхній одяг представили лаковані куртки та довгі лаконічні пальта. В аксесуарах П’єрпаоло Піччолі зосередився на лакованих клатчах і сумках, доповнених бахромою та флористичними мотивами, ременях, довгих шкіряних рукавичках і сережках різних геометричних форм. Від чорного відтінку не відходили навіть у макіяжі: більшість моделей крокували з темною помадою на вустах. 

Попри те що дизайнер бренду вирішив на цей раз залишитися осторонь яскравих кольорів, у кожному предметі лінійки все одно зчитується справжнє ДНК Valentino.


Реклама

Популярні матеріали

Ідеальний круїзний гардероб у новій колекції PAPAYA


Accessory of the day: unlock the main secret of ageless beauty from...


14 манікюрів з морським настроєм на літо-2024


Читайте також
Популярні матеріали