8 найцікавіших колекцій брендів на Тижні моди в Нью-Йорку сезону осінь-зима — 2024/25

Які дизайнери вражали своїми лінійками

Тиждень моди у Нью-Йорку практично добіг кінця, тож ми вже можемо робити певні висновки з побачених на подіумах колекцій і виділяти найкращі образи, що їх продемонстрували бренди.

Sandy Liang

Сенді Ліанг відсвяткувала 10-річчя свого однойменного бренду колекцією, яка показує дорослішання кокетливої школярки. Однак меседж такий, що хоч вона, можливо, і дорослішає, дівчинка не втрачає зв’язку зі своєю внутрішньою дитиною. Тут Ліанг черпає натхнення в образі Сейлор Мун, персонажки однойменного японського аніме.

Дівоцтво зайняло центральне місце в цій колекції, що включає сережки у формі зірок, пухнасті спідниці, жакети, а також класичні светри. І на завершення шоу було доповнене саундтреком Мадонни, Джанет Джексон і Пічіз — музикою, яка змусить будь-якого шанувальника романтичних коміксів знепритомніти. 

PatBO

Цього сезону показ Патриції Боналді був присвячений жінкам. Спокусливі костюми й напівпрозорі мінісукні, натхнені багатогранною природою сучасної жінки, стали втіленням елегантної чуттєвості. Коштовних камінців, драпірування та вирізів було чимало — їх ми побачили в основному в чорних, смарагдово-зелених і білих композиціях. Боналді черпала натхнення в старовинному гламурі, хоча будь-який образ підійшов би й для червоної доріжки 2024 року. Настрій ще більше додавали танцюристи, які демонстрували балетні й джазові постановки. Усі вони початківці з нью-йоркської балетної школи Джоффрі.

Khaite

Для своєї останньої колекції Кетрін Холштейн після того, як вона другий рік поспіль була названа найкращою дизайнеркою жіночого одягу на CFDAs, черпала натхнення в розмаїтті тканин і тому головну увагу зосередила на матеріалах. Жіночні форми поєднувалися з пошиттям, натхненим чоловічим одягом. А ще ми помітили багато відсилань до тренду mob wife, зокрема, у барвистих коротких куртках, що міксувалися із золотими ланцюжками та чорними сонцезахисними окулярами.

Eckhaus Latta

Eckhaus Latta завжди вирізнявся дещо недбалим стилем. Тепер же дует, що стоїть за культовим брендом Нью-Йорка, презентував любовну оду місту і стилю. Серед головних елементів лінійки — речі з нестандартним плетінням, короткі дублянки та лаковані штани з підкладкою. Усе це гармонійно поєдналося із сонцезахисними окулярами, прозорими ґудзиками та «вбивчими» туфлями на платформі з мохеру й матової бордової шкіри. Іншими словами, ми побачили удосконалену версію уніформи cool-girl від бренду Eckhaus Latta. 

Proenza Schouler

Креативні директори Proenza Schouler — Джек Маккалоу та Лазаро Ернандес у своїй новій лінійці акцентували на тихій розкоші, користуючись приглушеною колірною палітрою (за винятком червоного, персикового та золотого). Результат? Дивовижна колекція, що призначена для стильних та елегантних жінок. Вона доповнена майстерно зшитими пальтами, шкіряними аксесуарами та пухнастим хутром у поєднанні з практичним взуттям, яке, безсумнівно, стане основою повсякденного гардероба жительки Нью-Йорка у 2024 році.

Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger перетворив свій показ на справжню вечірку, захопивши Grand Central Oyster Bar своєю фірмовою класикою, переосмисленою з новими деталями та технікою багатошаровості. Родзинкою шоу, безперечно, став саундтрек від Questlove та несподіваний виступ Джона Батісти, який оживив натовп бадьорим виконанням своєї пісні Freedom. 

3.1 Phillip Lim 

Нью-йоркський бренд 3.1 Phillip Lim знає, що жителі міста надто зайняті, бігаючи від показу до показу, тому натомість вирішив представити свою колекцію FW24 мистецькою інсталяцією прямо біля Chinatown, де гості могли погуляти та насолодитися коктейлями. Бренд урізноманітнив класичні речі, додавши нотки нешанобливості: від абстрактних принтів до легінсів капрі та плюшевого піджака, що може зробити прогулянку за кавою найрозкішнішою справою, яку ви зробите за цілий день.

Helmut Lang

У своєму другому показі для Helmut Lang Пітер До залишився вірним духу бренду, який покликаний одягати жителів Нью-Йорка в ті речі, які вони точно захочуть носити. Він розробив лінійку, що складається зі зручних пальт, картатих костюмів зі спідницями й светрами та толстовок-балаклав, які підійдуть для найсуворіших зимових днів. Колекція під назвою Protection vs. Projection поєднала гру з формами та функціональність, універсальність і легкість.

За матеріалами elle.com


Реклама

Популярні матеріали

Ідеальний круїзний гардероб у новій колекції PAPAYA


Accessory of the day: unlock the main secret of ageless beauty from...


14 манікюрів з морським настроєм на літо-2024


Читайте також
Популярні матеріали