15 років інновацій у світі моди: нова колекція Jacquemus FW 2024/25

Показ серед мальовничих краєвидів Капрі

Сонячний та розквітлий Капрі. Місце, де творив Жан-Люк Годар і яким так надихався Карл Лагерфельд. Саме цей острів, що потрапляє в серце кожному, хто там хоч раз побуває, зустрів усіх гостей нового показу Jacquemus FW 2024/25, присвяченого 15 річниці заснування бренду. 

Подіумом Сімон Порт Жакмюс обрав дах вілли Casa Malaparte — модерністської будівлі на самому вершечку скелі, яка захопила увагу дизайнера десятки років тому під час створення марки. У 2023-му модельєр наніс принт із фотографією Карла Лагерфельда, на якій був зображений краєвид з даху споруди, на білий костюм співака Bad Bunny. Це настільки зворушило власників вілли, що вони запросили Жакмюса погостювати в них і провести там майбутній показ. 

Спочатку Сімон планував створити грандіозне кутюрне шоу на честь річниці, однак змінив свої плани в повагу до цього місця. Напередодні показу він розповів пресі, що для нього було важливо зробити колекцію про цей будинок, адже власники змогли йому довіритися, хоча відмовляли в проведенні заходів багатьом людям. 

До вілли всі зіркові гості діставалися човном: це єдиний спосіб, як можна туди завітати, до того ж лише якщо дозволяє погода, адже дуже часто цей сезон на Капрі супроводжується грозами. Однак удача усміхнулася Жакмюсу, і відвідувачів показу зустріло тепле літнє сонце. 

Моделі підіймалися 99 сходинками й дефілювали перед гостями на даху вілли. Відкрило показ об’ємне кремово-жовте пальто, що дещо нагадувало пухнастий халат. Воно відсилало до образу героїні Бріджит Бардо у фільмі Жана-Люка Годара «Презирство», яким надихався Сімон Порт Жакмюс. Далі дизайнер продовжив робити акцент на витончених силуетах: перед глядачами відкрилися елегантні напівпрозорі сукні максі з драпіруванням, спідниці А-форми, сорочки, пальта й топи зі збільшеними комірцями, строгі класичні брюки та вже звичні для бренду шорти-бермуди. Серед аксесуарів моделі продемонстрували легкі шовкові хустини, м’які клатчі, плетені шопери та яскраві пляжні сумки розміру XXL. Колірна палітра колекції традиційно мінилася різними відтінками жовтого, червоного, блакитного, зеленого, а також базовими білими й чорними тонами. Окрім цього, Сімон звернув увагу на принт зебри, що є доволі нетиповим для Jacquemus.

 


Реклама

Популярні матеріали

Ідеальний круїзний гардероб у новій колекції PAPAYA


Accessory of the day: unlock the main secret of ageless beauty from...


14 манікюрів з морським настроєм на літо-2024


Читайте також
Популярні матеріали