Як це було: захід Building Tomorrow від бренду преміальної техніки Miele

Нова ера дизайну спільно з ELLE Decoration

Бренд преміальної побутової техніки Miele презентував особливу подію Building Tomorrow, призначену для дизайнерів та архітекторів. 

У стильному просторі Miele Experience Center та за келихом ігристого гості обговорили майбутнє дизайну, роль інновацій у побуті та важливість звертати увагу на деталі. 

Ведучою заходу стала головна редакторка ELLE Ukraine та ELLE Decoration Ukraine Соня Забуга, а сама подія розпочалася зі слова генерального директора Miele Артема Сокольського. 

Організатори також провели майстеркласи для гостей. Зокрема, суддя проєкту «Майстер Шеф» та засновниця Української Кулінарної Академії Ольга Мартиновська показала, як потрібно готувати американську вирізку з молодою вершковою картоплею. До неї приєднався шеф-сомельє флагманського магазину WineTime Артем Лопатін, який провів дегустацію просекко Masottina, а також білого вина Sauvignon Blanc з Долини Луари та Нової Зеландії.

Пізніше на заході виступив експерт Miele Олег Вовченко, який розповів про догляд за келихами.

Подія завершилася десертом від кондитера Максима Пустовіта — полуничним морозивом з краплями витриманого впродовж 30 років бальзамічного оцту з Модени. Страву подали зі свіжою компресованою полуницею, базиліком та м’ятою.

У межах заходу гості першими дізналися про нові умови співпраці від бренду Miele, які допоможуть втілити найсміливіші рішення в інтер’єрі, а також відчути на дотик преміальні якість та стиль.

Реклама

Популярні матеріали

3 стильні формули з футболкою поло, які вам варто повторити цього...


7 правил, які допоможуть позбутися набряків і вивести воду з...


Антицелюлітне обгортання: 3 рецепти в домашніх умовах


Читайте також
Популярні матеріали