Знай наших: пісня українця стала саундтреком продовження серіалу «Беверлі-Гіллз, 90210»

Трек прозвучав в останній серії перезапуску, яка з'явилася в мережі минулої п'ятниці

Продовження культового серіалу 90-х «Беверлі-Гіллз, 90210» запам’ятається нам не тільки оригінальним акторським складом, а й саундтреком, який прозвучав в одному з епізодів заключної серії. Йдеться про пісню Sunsay українського електронного проекту Cape Cod. Трек, який увійшов до Echoes, було записано спільно з ірландським блюзовим вокалістом Річардом Фаррелом.

«Коли, як грім серед ясного неба, прилетіла новина про те, що продюсерський склад серіалу взяв Sunsay в якості треку до серіалу, після п’яти хвилин адреналінової ейфорії пішов цілий океан внутрішнього тепла і усвідомлення, що все тут відбувається не просто так», — заявив саунд-продюсер і музикант Максим Сікаленко.

Артист зізнався, що завжди був відданим фанатом серіалу.

«Важко словами описати те безмежне почуття чистої ейфорії, коли написана тобою пісня раптово виявляється в одному з найголовніших і найважливіших серіалів твоєї юності...Будучи тінейджером 90-х, я вже в цьому віці виявляв трендхопперські здібності і екіпірував себе всім мерчем 90210, який можна було закапчити в районах ринків Юність і Троєщина. У хід йшло все — блокноти, зошити, щоденники, пенали та вишенька на торті — священний рюкзак. Так можна було хоч і в мріях, але стати ближчим до героїв серіалу, яких ти подумки зараховував до своїх друзів і приятелів. Тому що саме з ними ти проводив час між школою і домашніми завданнями», — згадав Максим.

Пропонуємо ознайомитися з кліпом на пісню Sunsey, яка наробила такого галасу в мережі.


Реклама

Популярні матеріали

Життєрадісний весняний манікюр для всіх, хто відчуває апатію: 15...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Сміливість та романтичні почуття в новій колекції IVA NEROLLI...


Читайте також
Популярні матеріали