Київським закладам громадського харчування дозволили приймати гостей всередині приміщень. Про це йдеться в розпорядженні КМДА від 22 червня.
Відвідувачі можуть увійти до закладу тільки в супроводі персоналу. Людей з підвищеною температурою або ознаками ГРВІ не пускатимуть всередину.
Заклади мають встановити антисептики, рідке мило та паперові рушники. Проводити вологе прибирання на кухні та літніх майданчиках тощо. Використані маски і рукавички треба збирати окремо.
При цьому закладам заборонено поки що відкривати дитячі кімнати, проводити банкети (тільки до десяти осіб), готувати їжу на відкритих кухнях та відкривати буфети самообслуговування.
Усі працівники мають обслуговувати гостей в масках й рукавичках. Гості повинні бути в масці, коли заходять в заклад і пересуваються по ньому.
Нагадаємо, 17 червня Кабмін продовжив адаптивний карантин в Україні до 31 липня. А вже через два дні глава уряду заявив про початок в країні другої хвилі коронавірусу.