Сьогодні ми приготуємо дуже смачну та ситну детокс-страву — зелений суп зі шпинату, гороху та селери. Його гідно оцінять і дорослі, і діти. Користь цієї страви складно переоцінити: вона насичує організм мікроелементами та вітамінами, сприяє зниженню ваги і чудово очищає.
Інгредієнти:
400 г шпинату
1 картопля
2 цибулі-шалот
2 стебла селери
200 г горошку (свіжого чи замороженого)
сіль і перець
оливкова олія
Приготування:
Видаліть товсті стебла зі шпинату і промийте їх.
Очистіть картоплю і наріжте її на шматочки. Очистіть і наріжте лук-шалот. Очистіть та видаліть волокнисті частини селери. Поріжте її на шматочки.
Налийте у форму для запікання оливкову олію та обсмажте цибулю-шалот на середньому вогні. Коли вони стануть напівпрозорими, додайте шпинат, картоплю, горох та селеру. Додайте 1 л окропу. Приправте сіллю та перцем.
Залишіть варитись на 15 хвилин.
Збийте суміш блендером та відрегулюйте кількість приправ. Перед подачею додайте кілька крапель оливкової олії.