«Я просто обожнюю кабачки за те, що з ними все дуже просто. Немає часу — можна зробити швидкий салат із сирих кабачків, якщо часу трохи більше, можна просто приготувати кабачки у духовці. Головне, що і в тому й іншому випадку ви витратите на приготування не більше 20 хвилин. Сьогодні я пропоную приготувати кабачки з паприкою та чоризо — максимально просто та максимально смачно», — каже Євген Клопотенко.
Як приготувати кабачки з паприкою і чорізо:
Інгредієнти:
150 г чорізо
1 ч. л. паприки
2 ч. л. лимонного соку
1/2 ч. л. пластівців перцю чилі
Кабачки з паприкою та чорізо: покроковий рецепт
Кабачки добре помийте та обсушіть. Потім наріжте їх кільцями завтовшки 0,7-1 см.
Викладіть кружечки кабачків у форму для запікання. Потім посипте кабачки паприкою та пластівцями перцю чилі.
Зверху на кабачки зі спеціями викладіть тонкі слайси чорізо.
Полийте кабачки з чоризо лимонним соком і запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин. Подавайте гарячими у керамічній формі для запікання.