Запечені кабачки з паприкою та чоризо за 20 хвилин

Швидка та дуже смачна вечеря

«Я просто обожнюю кабачки за те, що з ними все дуже просто. Немає часу — можна зробити швидкий салат із сирих кабачків, якщо часу трохи більше, можна просто приготувати кабачки у духовці. Головне, що і в тому й іншому випадку ви витратите на приготування не більше 20 хвилин. Сьогодні я пропоную приготувати кабачки з паприкою та чоризо — максимально просто та максимально смачно», — каже Євген Клопотенко.

Як приготувати кабачки з паприкою і чорізо:

Інгредієнти:

150 г чорізо

1 ч. л. паприки

2 ч. л. лимонного соку

1/2 ч. л. пластівців перцю чилі

Кабачки з паприкою та чорізо: покроковий рецепт

Кабачки добре помийте та обсушіть. Потім наріжте їх кільцями завтовшки 0,7-1 см.

Викладіть кружечки кабачків у форму для запікання. Потім посипте кабачки паприкою та пластівцями перцю чилі.

Зверху на кабачки зі спеціями викладіть тонкі слайси чорізо.

Полийте кабачки з чоризо лимонним соком і запікайте в попередньо розігрітій до 180 градусів духовці протягом 20 хвилин. Подавайте гарячими у керамічній формі для запікання.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали