Відкриття сезону: рецепти чотирьох найсмачніших фруктових глінтвейнів

З найкращого вина для зимового напою

Зима — час, коли кожен з нас прагне зігрітися й відчути атмосферу затишку та незабутніх вечорів з найближчими. І що може бути краще, ніж пряний глінтвейн, який подарує насолоду смаком і теплом? Одним із найголовніших інгредієнтів класичного глінтвейну, безумовно, є вино. І саме його якість може вплинути на смак та багатогранність напою.

Широко відомий в Україні бренд вина AZNAURI представив новинку, що претендує на звання ідеального вина, з яскравим ароматом і смаком фруктів, з якими можна створити оригінальний глінтвейн. Тепер кожен може насолодитися неймовірним фруктовим букетом, обравши з чотирьох смаків вино для будь-якого настрою та події.

Розповідаємо, як правильно підібрати вино та отримати новий досвід споживання звичного для всіх глінтвейну.

Розкіш різноманіття та фруктові акценти

Сучасні тренди у споживанні відзначаються тенденцією до задоволення та експериментів. Люди шукають щось особливе та неординарне. І звісно, хочуть себе побалувати, надаючи перевагу продуктам з яскравими та оригінальними смаками. В цьому контексті фруктові варіації класики стають справжньою знахідкою. Саме під запит поціновувачів, які в пошуку нових відчуттів, бренд AZNAURI створив колекцію вишуканих вин AZNAURI Fruit Collection, яка пропонує різноманіття вин з фруктовими нотками.

Ця колекція — про улюблене вино, але в абсолютно новій інтерпретації. Чотири смакові варіації напою, створені шляхом поєднання відбірного винограду європейських сортів та фруктів. У лінійку ввійшли чотири найулюбленіші смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня.

А тепер спробуймо приготувати справжній хіт сезону — фруктовий глінтвейн з винами AZNAURI Fruit Collection.

Рецепти чотирьох ідеальних фруктових глінтвейнів

Рецепт глінтвейну «Персикова фантазія»:

  • Залийте пляшку AZNAURI Peach білого солодкого вина в місткість для приготування напою.
  • Додайте очищені та нарізані фрукти: яблуко, мандарин, лимон.
  • Додайте спеції: паличку кориці, гвоздику, ванілін.
  • Перемішайте і нагрійте напій на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
  • Ваш глінтвейн готовий!

Завдяки вину AZNAURI Peach глінтвейн набуде мармеладного смаку з нотками апельсинової цедри та персикового джему, а приємна солодкість вина позбавить вас від необхідності додатково використовувати мед для його приготування.

Рецепт глінтвейну «Полунична спокуса»:

  • AZNAURI Strawberry рожеве солодке — 1 пляшка
  • Апельсин — 1 шт.
  • Кориця — 1 паличка
  • Сушена м’ята, гвоздика, мускатний горіх — до смаку
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

Глінтвейн з рожевого вина AZNAURI Strawberry, окрім незрівнянного аромату полуничного джему, вершків і марципанів, матиме блискучий ніжно-рожевий колір, який підніме настрій у холодний зимовий день.Ідеальна насолода вина позбавить вас необхідності додавати в глінтвейн цукор або мед.

Якщо ви поціновувач класичного червоного глінтвейну, то наступні рецепти саме для вас. Вино AZNAURI Black Currant з елегантним ароматом чорної смородини, прянощів і шоколадних трюфелів надасть вашому глінтвейну аромату, в який ви закохаєтеся буквально з перших ковтків. Аби підтримати баланс солодкості та розкрити смак вина на повну, не додавайте цукор або мед.

Рецепт глінтвейну «Пряна смородина»:

  • AZNAURI Black Currant червоне солодке — 1 пляшка
  • Апельсин — 1 шт.
  • Лимон — ½ шт.
  • Кориця — 1 паличка
  • Чорний перець горошком, гвоздика, молотий імбир, бодян — до смаку
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

Наступний рецепт для любителів чогось «міцненького» та оригінального. Пропонуємо поєднати кращі напої від бренду AZNAURI в одну незабутню зимову композицію, додавши до глінтвейну з вина AZNAURI Cherry ще й коньяк з ароматом свіжоподрібненої кави AZNAURI Espresso. Аромат стиглої вишні, смаженого мигдалю, темного шоколаду, спецій і кави порадує багатогранністю. Збалансований солодкий смак дозволяє не додавати до напою цукру або меду.

Рецепт глінтвейну «Соковита вишня»:

  • AZNAURI Cherry червоне солодке — 1 пляшка
  • AZNAURI Espresso — 50 мл
  • Апельсин — 1 шт.
  • Лимон — ½ шт.
  • Кориця — 1 паличка
  • Чорний перець горошком, гвоздика, бодян — до смаку
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

AZNAURI Fruit Collection — справжнє відкриття зимового сезону, новий рівень задоволення та смакового досвіду. Пориньте в атмосферу тепла та вишуканості, насолоджуючись кожним ковтком зігрівального глінтвейну.

Довідка:

Бренд AZNAURI представлений у трьох алкогольних категоріях: коньяк, тихі вина та ігристі вина. Виготовляється на інноваційному сучасному заводі AKKERMAN DISTILLERY. Сьогодні AZNAURI є одним з найпопулярніших алкогольних брендів в Україні.

У категорії тихих вин має широку асортиментну лінійку найпопулярніших смаків з грузинських сортів винограду, преміальну серію сухих вин і яскраву солодку колекцію з додаванням фруктів. Символ бренду тихого вина AZNAURI брошка з центральною буквою А, увінчана величною короною.


Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали