Відкриття сезону: рецепти чотирьох найсмачніших фруктових глінтвейнів

З найкращого вина для зимового напою

Зима — час, коли кожен з нас прагне зігрітися й відчути атмосферу затишку та незабутніх вечорів з найближчими. І що може бути краще, ніж пряний глінтвейн, який подарує насолоду смаком і теплом? Одним із найголовніших інгредієнтів класичного глінтвейну, безумовно, є вино. І саме його якість може вплинути на смак та багатогранність напою.

Широко відомий в Україні бренд вина AZNAURI представив новинку, що претендує на звання ідеального вина, з яскравим ароматом і смаком фруктів, з якими можна створити оригінальний глінтвейн. Тепер кожен може насолодитися неймовірним фруктовим букетом, обравши з чотирьох смаків вино для будь-якого настрою та події.

Розповідаємо, як правильно підібрати вино та отримати новий досвід споживання звичного для всіх глінтвейну.

Розкіш різноманіття та фруктові акценти

Сучасні тренди у споживанні відзначаються тенденцією до задоволення та експериментів. Люди шукають щось особливе та неординарне. І звісно, хочуть себе побалувати, надаючи перевагу продуктам з яскравими та оригінальними смаками. В цьому контексті фруктові варіації класики стають справжньою знахідкою. Саме під запит поціновувачів, які в пошуку нових відчуттів, бренд AZNAURI створив колекцію вишуканих вин AZNAURI Fruit Collection, яка пропонує різноманіття вин з фруктовими нотками.

Ця колекція — про улюблене вино, але в абсолютно новій інтерпретації. Чотири смакові варіації напою, створені шляхом поєднання відбірного винограду європейських сортів та фруктів. У лінійку ввійшли чотири найулюбленіші смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня.

А тепер спробуймо приготувати справжній хіт сезону — фруктовий глінтвейн з винами AZNAURI Fruit Collection.

Рецепти чотирьох ідеальних фруктових глінтвейнів

Рецепт глінтвейну «Персикова фантазія»:

  • Залийте пляшку AZNAURI Peach білого солодкого вина в місткість для приготування напою.
  • Додайте очищені та нарізані фрукти: яблуко, мандарин, лимон.
  • Додайте спеції: паличку кориці, гвоздику, ванілін.
  • Перемішайте і нагрійте напій на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
  • Ваш глінтвейн готовий!

Завдяки вину AZNAURI Peach глінтвейн набуде мармеладного смаку з нотками апельсинової цедри та персикового джему, а приємна солодкість вина позбавить вас від необхідності додатково використовувати мед для його приготування.

Рецепт глінтвейну «Полунична спокуса»:

  • AZNAURI Strawberry рожеве солодке — 1 пляшка
  • Апельсин — 1 шт.
  • Кориця — 1 паличка
  • Сушена м’ята, гвоздика, мускатний горіх — до смаку
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

Глінтвейн з рожевого вина AZNAURI Strawberry, окрім незрівнянного аромату полуничного джему, вершків і марципанів, матиме блискучий ніжно-рожевий колір, який підніме настрій у холодний зимовий день.Ідеальна насолода вина позбавить вас необхідності додавати в глінтвейн цукор або мед.

Якщо ви поціновувач класичного червоного глінтвейну, то наступні рецепти саме для вас. Вино AZNAURI Black Currant з елегантним ароматом чорної смородини, прянощів і шоколадних трюфелів надасть вашому глінтвейну аромату, в який ви закохаєтеся буквально з перших ковтків. Аби підтримати баланс солодкості та розкрити смак вина на повну, не додавайте цукор або мед.

Рецепт глінтвейну «Пряна смородина»:

  • AZNAURI Black Currant червоне солодке — 1 пляшка
  • Апельсин — 1 шт.
  • Лимон — ½ шт.
  • Кориця — 1 паличка
  • Чорний перець горошком, гвоздика, молотий імбир, бодян — до смаку
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

Наступний рецепт для любителів чогось «міцненького» та оригінального. Пропонуємо поєднати кращі напої від бренду AZNAURI в одну незабутню зимову композицію, додавши до глінтвейну з вина AZNAURI Cherry ще й коньяк з ароматом свіжоподрібненої кави AZNAURI Espresso. Аромат стиглої вишні, смаженого мигдалю, темного шоколаду, спецій і кави порадує багатогранністю. Збалансований солодкий смак дозволяє не додавати до напою цукру або меду.

Рецепт глінтвейну «Соковита вишня»:

  • AZNAURI Cherry червоне солодке — 1 пляшка
  • AZNAURI Espresso — 50 мл
  • Апельсин — 1 шт.
  • Лимон — ½ шт.
  • Кориця — 1 паличка
  • Чорний перець горошком, гвоздика, бодян — до смаку
  • Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.

AZNAURI Fruit Collection — справжнє відкриття зимового сезону, новий рівень задоволення та смакового досвіду. Пориньте в атмосферу тепла та вишуканості, насолоджуючись кожним ковтком зігрівального глінтвейну.

Довідка:

Бренд AZNAURI представлений у трьох алкогольних категоріях: коньяк, тихі вина та ігристі вина. Виготовляється на інноваційному сучасному заводі AKKERMAN DISTILLERY. Сьогодні AZNAURI є одним з найпопулярніших алкогольних брендів в Україні.

У категорії тихих вин має широку асортиментну лінійку найпопулярніших смаків з грузинських сортів винограду, преміальну серію сухих вин і яскраву солодку колекцію з додаванням фруктів. Символ бренду тихого вина AZNAURI брошка з центральною буквою А, увінчана величною короною.


Реклама

Популярні матеріали

Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Що, як і коли їсти для схуднення без дієти?


Читайте також
Популярні матеріали