Зима — час, коли кожен з нас прагне зігрітися й відчути атмосферу затишку та незабутніх вечорів з найближчими. І що може бути краще, ніж пряний глінтвейн, який подарує насолоду смаком і теплом? Одним із найголовніших інгредієнтів класичного глінтвейну, безумовно, є вино. І саме його якість може вплинути на смак та багатогранність напою.
Широко відомий в Україні бренд вина AZNAURI представив новинку, що претендує на звання ідеального вина, з яскравим ароматом і смаком фруктів, з якими можна створити оригінальний глінтвейн. Тепер кожен може насолодитися неймовірним фруктовим букетом, обравши з чотирьох смаків вино для будь-якого настрою та події.
Розповідаємо, як правильно підібрати вино та отримати новий досвід споживання звичного для всіх глінтвейну.
Розкіш різноманіття та фруктові акценти
Сучасні тренди у споживанні відзначаються тенденцією до задоволення та експериментів. Люди шукають щось особливе та неординарне. І звісно, хочуть себе побалувати, надаючи перевагу продуктам з яскравими та оригінальними смаками. В цьому контексті фруктові варіації класики стають справжньою знахідкою. Саме під запит поціновувачів, які в пошуку нових відчуттів, бренд AZNAURI створив колекцію вишуканих вин AZNAURI Fruit Collection, яка пропонує різноманіття вин з фруктовими нотками.
Ця колекція — про улюблене вино, але в абсолютно новій інтерпретації. Чотири смакові варіації напою, створені шляхом поєднання відбірного винограду європейських сортів та фруктів. У лінійку ввійшли чотири найулюбленіші смаки: ніжний персик, спокуслива полуниця, пристрасна чорна смородина та соковита вишня.
А тепер спробуймо приготувати справжній хіт сезону — фруктовий глінтвейн з винами AZNAURI Fruit Collection.
Рецепти чотирьох ідеальних фруктових глінтвейнів
Рецепт глінтвейну «Персикова фантазія»:
- Залийте пляшку AZNAURI Peach білого солодкого вина в місткість для приготування напою.
- Додайте очищені та нарізані фрукти: яблуко, мандарин, лимон.
- Додайте спеції: паличку кориці, гвоздику, ванілін.
- Перемішайте і нагрійте напій на повільному вогні, не доводячи до кипіння.
- Ваш глінтвейн готовий!
Завдяки вину AZNAURI Peach глінтвейн набуде мармеладного смаку з нотками апельсинової цедри та персикового джему, а приємна солодкість вина позбавить вас від необхідності додатково використовувати мед для його приготування.
Рецепт глінтвейну «Полунична спокуса»:
- AZNAURI Strawberry рожеве солодке — 1 пляшка
- Апельсин — 1 шт.
- Кориця — 1 паличка
- Сушена м’ята, гвоздика, мускатний горіх — до смаку
- Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.
Глінтвейн з рожевого вина AZNAURI Strawberry, окрім незрівнянного аромату полуничного джему, вершків і марципанів, матиме блискучий ніжно-рожевий колір, який підніме настрій у холодний зимовий день.Ідеальна насолода вина позбавить вас необхідності додавати в глінтвейн цукор або мед.
Якщо ви поціновувач класичного червоного глінтвейну, то наступні рецепти саме для вас. Вино AZNAURI Black Currant з елегантним ароматом чорної смородини, прянощів і шоколадних трюфелів надасть вашому глінтвейну аромату, в який ви закохаєтеся буквально з перших ковтків. Аби підтримати баланс солодкості та розкрити смак вина на повну, не додавайте цукор або мед.
Рецепт глінтвейну «Пряна смородина»:
- AZNAURI Black Currant червоне солодке — 1 пляшка
- Апельсин — 1 шт.
- Лимон — ½ шт.
- Кориця — 1 паличка
- Чорний перець горошком, гвоздика, молотий імбир, бодян — до смаку
- Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.
Наступний рецепт для любителів чогось «міцненького» та оригінального. Пропонуємо поєднати кращі напої від бренду AZNAURI в одну незабутню зимову композицію, додавши до глінтвейну з вина AZNAURI Cherry ще й коньяк з ароматом свіжоподрібненої кави AZNAURI Espresso. Аромат стиглої вишні, смаженого мигдалю, темного шоколаду, спецій і кави порадує багатогранністю. Збалансований солодкий смак дозволяє не додавати до напою цукру або меду.
Рецепт глінтвейну «Соковита вишня»:
- AZNAURI Cherry червоне солодке — 1 пляшка
- AZNAURI Espresso — 50 мл
- Апельсин — 1 шт.
- Лимон — ½ шт.
- Кориця — 1 паличка
- Чорний перець горошком, гвоздика, бодян — до смаку
- Змішайте інгредієнти в каструлі та варіть, не доводячи до кипіння.
AZNAURI Fruit Collection — справжнє відкриття зимового сезону, новий рівень задоволення та смакового досвіду. Пориньте в атмосферу тепла та вишуканості, насолоджуючись кожним ковтком зігрівального глінтвейну.
Довідка:
Бренд AZNAURI представлений у трьох алкогольних категоріях: коньяк, тихі вина та ігристі вина. Виготовляється на інноваційному сучасному заводі AKKERMAN DISTILLERY. Сьогодні AZNAURI є одним з найпопулярніших алкогольних брендів в Україні.
У категорії тихих вин має широку асортиментну лінійку найпопулярніших смаків з грузинських сортів винограду, преміальну серію сухих вин і яскраву солодку колекцію з додаванням фруктів. Символ бренду тихого вина AZNAURI — брошка з центральною буквою А, увінчана величною короною.