Веганська паста з грибами в зеленому соусі: простий рецепт

Готуємо веганське блюдо з food-блогером Ганною Пундак

«Цей рецепт буде відрізнятись від інших, бо він буде неконкретний. Більшість інгредієнтів ви обираєте самі — на свій смак. Я пишу тільки конструктор, а ви вирішуєте. У дужках «()» те, що я використовувала», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.

Інгредієтни:

200 г пасти (фарфалле)

150 г грибів (боровики)

2 ст. л. соєвого соусу

олія для смаження

Соус:

50 г зелені (петрушка)

50 г горіхів/насіння (соняшник і арахіс)

2 зубчики часнику

2 ст. л. лимонного соку

3 ст. л. олії (оливкова)

50-80 мл води

Сіль та свіжозмелений перець

Пасту відварити згідно з інструкцією на упаковуванні, в добре підсоленій воді.

Соус. Горіхи та насіння легко підсмажити на сухій пательні. Всі інгредієнти змолоти в блендері.

На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, смажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.

Додати приготовлені макарони і соус, все перемішати та потримати на вогні ще 1-2 хвилини. Страва готова!

 


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай з кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Old money — естетика, яка ніколи не вийде з моди: складаємо образи...


Читайте також
Популярні матеріали