«Цей рецепт буде відрізнятись від інших, бо він буде неконкретний. Більшість інгредієнтів ви обираєте самі — на свій смак. Я пишу тільки конструктор, а ви вирішуєте. У дужках «()» те, що я використовувала», — розповідає food-блогер Ганна Пундак.⠀
Інгредієтни:
200 г пасти (фарфалле)
150 г грибів (боровики)
2 ст. л. соєвого соусу
олія для смаження
Соус:
50 г зелені (петрушка)
50 г горіхів/насіння (соняшник і арахіс)
2 зубчики часнику
2 ст. л. лимонного соку
3 ст. л. олії (оливкова)
50-80 мл води
Сіль та свіжозмелений перець
Пасту відварити згідно з інструкцією на упаковуванні, в добре підсоленій воді.
Соус. Горіхи та насіння легко підсмажити на сухій пательні. Всі інгредієнти змолоти в блендері.
На пательні розігріти олію, додати нарізані гриби, смажити до золотистого кольору. Додати соєвий соус і смажити ще 1-2 хв, щоб гриби карамелізувались.
Додати приготовлені макарони і соус, все перемішати та потримати на вогні ще 1-2 хвилини. Страва готова!
⠀