«Топшефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться фірмовим рецептом салату з авокадо та восьминогом

Відеорецепт від шефа ресторану Citronelle

Проєкт гастрономічних вражень «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Сьогодні для вас готуватиме шеф ресторану Citronelle Влад Кіндер

Фірмовий салат від Влада з авокадо, восьминогом і цитрусовим соусом — це легка в приготуванні, смачна й цікава страва. Найкращі продукти, лайфхаки від шефа, дрібка натхнення — і за 30 хвилин цей гастрономічний шедевр на вашому столі!

Інгредієнти для приготування:

Авокадо — 1/2 шт.

Восьминіг варений — 100 г 

Помідори чері — 30 г 

Огірок без шкірки — 30 г 

Кінза — 20 г 

Чилі свіжий — 5 г 

Лимон — 1 шт. 

Лайм — 1 шт.

Апельсин — 2 шт.

Олія оливкова — 200 г 

Цукор — 50 г 

Сіль — 5 г 

Покроковий шлях та лайфхаки від шефа ресторану Citronelle  —  у відео. А всі потрібні інгредієнти — у маркеті WINETIME. 


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Олексій Гнатковський з родиною в ексклюзивній зйомці колекції...


Оспівування краси жіночого тіла в творчості Ненсі Дожаки


Читайте також
Популярні матеріали