«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Влад Кіндер ділиться фірмовим рецептом картопляних млинців з чорною ікрою

Відеорецепт від шефа ресторану Citronelle

Сьогодні в проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» на кухні нашого технічного партнера GAGGENAU вдруге працюватиме Влад Кіндер — шеф ресторану Citronelle.  

Картопляні млинці з чорною ікрою та крем-фрешем — це смачна, цікава та достатньо легка в приготуванні страва.

«На мою думку, ця страва — свого роду квінтесенція кухні CITRONELLE. Вона гармонійно поєднує традиційні українські продукти, французьку гастрономію та творчий підхід», — каже Влад. 

Інгредієнти для приготування:

Картопля в мундирах — 500 г

Борошно семола — 2 ст. л.

Філадельфія — 2 ст. л.

Яйце — 2 шт.

Жовток — 1 шт.

Сіль — 6 г

Перець білий — 2 г

Топлене масло — 20 г

Крем-фреш — 100 г

Кріп — 10 г 

Цибуля шніт — 10 г

Оливкова олія — 35 г

Чорна ікра — 50 г

Лайфхаки та підказки від шефа — у відео. А повний рецепт — на нашому каналі.  Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Шукайте свіжий випуск ELLE Decoration


10 трендових манікюрів для коротких нігтів на весну 2024 року...


Стилістка Марина Мартинів запустила платформу FÉMATCH для пошуку...


Читайте також
Популярні матеріали