«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться рецептом пасти араб’ята

Відеорецепт від бренд-шефа BANKHOTEL Lviv

У гастрономічному проєкті «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжують вивчати кухню різних країн світу — зокрема, Італії.

Цього разу бренд-шеф BANKHOTEL Lviv Стефано Антоніоллі готуватиме пасту араб’ята. До страви потрібно додати часник, чилі, помідори й трошки терпкої впевненості — саме так і вдасться показати характер італійської кухні.

Інгредієнти для приготування:

Паста

Polpa di pomidorri

Кілька чері

Перець чилі

Оливки/маслини

Оливкова олія

Сіль, перець

Зелень

Часник

Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Ukrainian Gastro Show 2025, або Як розвивається кулінарний код...


Замість київського торту: рецепт найсмачнішого тирамісу


Особливі місця Києва за версією редакторок ELLE.UA


Читайте також
Популярні матеріали