«Топшефи х WINETIME. Готуємо разом»: Стефано Антоніоллі ділиться домашнім рецептом лосося з картоплею

Дивіться відеорецепт та готуйте всією родиною!

Якщо після різдвяно-новорічних свят ви хочете приготувати щось смачне, корисне і нетривіальне, новий випуск «Топшефи х WINETIME» точно стане вам в нагоді. Сьогодні ділиться домашнім рецептом та готує лосось із картоплею, помідорами чері та оливками Стефано Антоніоллі (бренд-шеф Bank Hotel Lviv).

«1999 року я приїхав до Києва на роботу — мене запросили, щоб відкрити новий італійський ресторан на Європейській площі. Я не планував залишатися, але приїхав до України і досі тут живу», — сміється Стефано.

На рахунку Стефано чимало амбітних проєктів, добре відомих та улюблених як українцями, так і гостями нашої країни.

Сьогодні топшеф готуватиме лосось, запечений з картоплею, помідорами чері, оливками та розмарином.

Інгредієнти для страви:

1 риба червона — близько 1 кг

 картопля молода 250 г

 помідори чері 150 г

 оливки із кісточкою зелені 100 г

 оливкова олія

 біле вино 100 г

 сіль

 перець

 гілочки розмарину

 часник 5 зубчиків

Повний рецепт та лайфхаки дивіться у відео.

«Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» — це проєкт, спрямований на поширення гастрономічної культури України, пошук та відкриття нових смакових поєднань, сміливі експерименти.    


Реклама

Популярні матеріали

Українська кухня: веганські рецепти на сніданок, обід і вечерю...


Чай із кульбаби: корисні властивості, правила приймання та...


Вікторії Бекхем — 50! Еволюція стилю зірки


Читайте також
Популярні матеріали