«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Сергій Башинський ділиться фірмовим рецептом тартару з тунця

Відеорецепт від шефа ресторану «Веранда на Дніпрі»    

У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Сергій Башинський — шеф ресторанів «Веранда на Дніпрі» та Fenix. На кухні технічного партнера GAGGENAU він готуватиме тартар з тунця з гуакамоле та трюфельною олією.  

Інгредієнти для приготування:

Філе тунця  

Авокадо  

Лайм 

Лимон  

Кінза 

Синя цибуля  

Червона ікра  

Олія з ароматом трюфеля 

Соєвий соус 

Соус Шисо

Повний рецепт — у відео, а всі інгредієнти — у маркетах WINETIME та онлайн. Нехай смакує!  

Реклама

Популярні матеріали

Скандинавська філософія прання: Від інновацій до досконалості...


Гардероб осені: пальта, тренчі й кашемір у нових колекціях...


Як Schweppes став одним з улюблених напоїв королеви Вікторії та...


Читайте також
Популярні матеріали