«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Сергій Башинський ділиться фірмовим рецептом ризото з креветками

Відеорецепт від шефа ресторану «Веранда на Дніпрі»

У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Сергій Башинський — шеф ресторанів «Веранда на Дніпрі» та Fenix. На кухні технічного партнера GAGGENAU він готуватиме ризото з креветками, пармезаном, таледжіо та горгондзолою. 

Інгредієнти для приготування: 

Рис карнаролі — 200 г  

Креветки 16/20 — 300 г   

Цибуля ріпчаста — 30 г  

Часник — 10 г  

Сир пармезан — 30 г  

Сир горгондзола — 30 г  

Сир таледжіо — 30 г  

Маскарпоне — 30 г  

Квіти для декору  

Мікрогрін  

Сіль  

Перець

Повний рецепт — у відео, всі інгредієнти — у маркетах Winetime. Нехай смакує!  

Реклама

Популярні матеріали

Гід головними трендами взуття сезону осінь-зима 2024/25


10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


10 готових осінніх образів для будь-яких приводів


Читайте також
Популярні матеріали