У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні працюватиме Сергій Башинський — шеф ресторанів «Веранда на Дніпрі» та Fenix. На кухні технічного партнера GAGGENAU він готуватиме ризото з креветками, пармезаном, таледжіо та горгондзолою.
Інгредієнти для приготування:
Рис карнаролі — 200 г
Креветки 16/20 — 300 г
Цибуля ріпчаста — 30 г
Часник — 10 г
Сир пармезан — 30 г
Сир горгондзола — 30 г
Сир таледжіо — 30 г
Маскарпоне — 30 г
Квіти для декору
Мікрогрін
Сіль
Перець
Повний рецепт — у відео, всі інгредієнти — у маркетах Winetime. Нехай смакує!