«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Олена Жаботинська ділиться рецептом овочевого оладка з лабне

Детальний відеорецепт страви

У проєкті гастрономічних вражень. «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» працюватиме Олена Жаботинська — бренд-шеф ресторанної компанії «23 ресторани» в Івано-Франківську. 

На кухні технічного партнера GAGGENAU вона пропонує приготувати сезонну їжу — овочевий оладок з лабне. Лише 15 хв — і легка, поживна та дуже смачна страва готова. 

Інгредієнти для приготування:

Гарбуз свіжий — 30 г 

Перець болгарський червоний — 15 г 

Кабачок або цукіні — 80 г 

Картопля — 80 г 

Морква — 40 г 

Кукурудзяне борошно — 20 г 

Яйце куряче — 1 шт. 

Петрушка свіжа — 8 г 

Олія кукурудзяна — 30 г 

Лабне — 50 г 

Соняшник смажений — 10 г 

Мікрогрін — 5 г 

Зелена олія — 2 г 

Детальний рецепт та лайфхаки від шефа — завтра у відео. Продукти — у WINETIME. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Яке взуття обирають на зиму модниці: 28 найстильніших варіантів...


Осінній вікенд у Львові: гід найкращими локаціями 


DOROFEEVA, Jerry Heil, Klavdia Petrivna: оголошені номінанти...


Читайте також
Популярні матеріали