«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Катерина Ефімчук ділиться фірмовим рецептом веганської пасти з яблучним чатні

Відеорецепт від хед-шефа ресторану Wine Love

У проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» сьогодні знову працюватиме Катерина Ефімчук — хед-шеф ресторану Wine Love та одна з найбільш творчих кулінарок країни.  На кухні технічного партнера GAGGENAU вона готуватиме веганську пасту з артишоків, з яблучним чатні та в`яленими томатами. 

На дигестив буде кава, яку зварить Володимир Задірака — засновник, співвласник та ідейний натхненник ONE LOVE coffee, Wine Love та Monthang Tea Space.

Інгредієнти для приготування:

Для пасти: 

Артишок гриль в маслі — 0,6 г 

Топінамбур варений — 0,3 г (у свіжому вигляді 0,5 г) 

Насіння соняшника смажене — 0,1 г 

Сіль 

Чорний мелений перець 

Для чатні з яблука:

Яблуко — 0,8 г 

Цукор — 0,075 г 

Сіль 

Чебрець 

Оцет білий винний — 0,075 г 

Олія рослинна 

Цибуля шалот — 0,050 г 

В`ялений томат 

Багет

Деталі та лайфхаки — у відео, всі інгредієнти — у WINETIME. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Національна спадщина: 5 забутих страв української кухні


Куркума для схуднення, омолодження та виведення токсинів: як і...


Рецепт тертого пирога з ягодами: крок за кроком


Читайте також
Популярні матеріали