«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Катерина Ефімчук ділиться фірмовим рецептом сирників без борошна

Корисна та легка в приготуванні страва

Цього тижня в проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» на кухні GAGGENAU готуватиме Катерина Ефімчук — хед-шеф ресторану Wine Love.

Ніжні сирники без борошна — корисна, легка та дуже смачна страва. До неї також підійде ароматна кава, яку зварить Володимир Задірака — засновник, співвласник та ідейний натхненник ONE LOVE coffee, Wine Love та Monthang Tea Space.

Інгредієнти для приготування:  

Сир кисломолочний — 800 г  

Цукор — 0,125 г  

Яєчні жовтки — 5 шт.  

Ванільна паличка (екстракт ванілі або ванільний порошок)  

Манна крупа для панірування  

Топлене масло (або масло гхі) для смаження    

Сметана з чорносливом і горіхами:  

Сметана 15% — 300 г  

Чорнослив — 60 г  

Мед — 6 г  

Волоський горіх — 5 г     

Спосіб приготування:    

Сирники: кисломолочний сир перетираємо через сито. Жовтки змішуємо з цукром та ваніллю, перемішуємо до однорідності та розчинення цукру. В сирну масу додаємо яєчну суміш, замішуємо тісто. Формуємо кульки по 20 грамів, обвалюємо в манній крупі, відправляємо в морозильну камеру або холодильник. Перед подачею смажимо на сковорідці на невеликому вогні, додаємо розтоплене вершкове масло. Знімаємо зі сковорідки, кладемо на серветку.  

Сметана з чорносливом: чорнослив промиваємо. Горіхи підсушуємо. Чорнослив та горіхи дрібно нарізаємо, змішуємо зі сметаною та медом. 

Інші деталі — у відео, а всі інгредієнти — у WINETIME.  Нехай смакує!  

Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


Одна сумка, яку полюбили всі модниці цієї осені


Благодійні ініціативи до місяця обізнаності про рак молочної...


Читайте також
Популярні матеріали