«Топшефи х WINETIME. Готуємо разом»: Іван Булавін ділиться рецептом спагеті з цукіні та білою рибою

Відеорецепт легкої та корисної страви

Проєкт гастрономічних вражень «Топшефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Сьогодні на нашій кулінарній сцені шеф Іван Булавін. Він відомий своїми гастрономічними вечерями, які уособлюють перформанс із незвичних поєднань смаків та презентацій страв.

В основі його гастродосвіду — робота з різними кухнями світу та знання історичних рецептів і технік. Іван віддає перевагу локальним продуктам та пошуку нових поєднань. 

Іван мав чимало грандіозних проєктів. Зараз він працює в заміському комплексі KONCHA ZASPA PARK & RESORT BY HEYDAY.

На кухні нашого технічного партнера GAGGENAU шеф готуватиме легку і корисну страву — спагеті з цукіні та білою рибою. 

Інгредієнти для страви:

Цукіні 

Прованські трави 

Філе білої морської риби

Вершки 33%

Шафран

Часник

Цибуля

Томат копчений

Сіль, перець 

Трішки кулінарної магії, багато любові, пара крапель натхнення  — і готово! 

Реклама

Популярні матеріали

10 фільмів, які варто передивитися цієї осені


10 цитат Віма Вендерса — режисера фільму «Ідеальні дні»...


Вечірній Київ: де гуляли та як розважалися мешканці столиці понад...


Читайте також
Популярні матеріали