«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Анастасія Степанова ділиться рецептом лимонного тарту

Відеорецепт від шеф-кондитерки ресторану «Белкін»

Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Цього разу для глядачів готуватиме Анастасія Степанова — шеф-кондитерка ресторану «Белкін», випускниця Le Cordon Bleu, засновниця Atelier No. 8, а ще — людина, яка вміє поєднати лимон, мигдаль та любов до текстур.

Страва нового випуску, рецептом якої ділиться Анастасія, — лимонний тарт.

«Це не просто десерт, а настрій із цитринкою», — кажуть у WINETIME.

Для лимонного тарту потрібні такі інгредієнти:

Лимони 

Желатин 

Вершкове масло 

Яйця 

Борошно 

Цукрова пудра

Мигдальне борошно

Цукор

Сіль

А далі — кухня, ви, час і натхнення. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Улюблені ритуали догляду за тілом beauty-редакторки ELLE.UA...


Куди піти у травні: виставки, концерти та інші події, варті уваги...


«Штани? Ні, дякую»: обговорюємо найсміливіший тренд Met Gala 2025...


Читайте також
Популярні матеріали