«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Анастасія Степанова ділиться рецептом лимонного тарту

Відеорецепт від шеф-кондитерки ресторану «Белкін»

Гастрономічний проєкт «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» продовжується. Цього разу для глядачів готуватиме Анастасія Степанова — шеф-кондитерка ресторану «Белкін», випускниця Le Cordon Bleu, засновниця Atelier No. 8, а ще — людина, яка вміє поєднувати лимон, мигдаль та любов до текстур.

Страва нового випуску, рецептом якої ділиться Анастасія, — лимонний тарт.

«Це не просто десерт, це настрій із цитринкою», — кажуть у WINETIME.

Для лимонного тарту потрібні такі інгредієнти:

Лимони 

Желатин 

Вершкове масло 

Яйця 

Борошно 

Цукрова пудра

Мигдальне борошно

Цукор

Сіль

А далі — кухня, час і натхнення. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Куди піти в червні: фестивалі, маркети та інші події, варті уваги...


Щітки для волосся Tangle Teezer: чесні відгуки редакторок ELLE...


Як сприяти розвитку лідерства дівчат з інвалідністю


Читайте також
Популярні матеріали