«ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом»: Анастасія Степанова ділиться рецептом цвітної капусти в східних спеціях

Страва, що стане справжньою гастрономічною любовʼю  

Цього тижня в проєкті гастрономічних вражень «ТопШефи х WINETIME. Готуємо разом» текстури та смаки поєднуватиме Анастасія Степанова — шеф-кондитерка «Белкін» та Atelier_no.8, а також випускниця Le Cordon Bleu Paris. Вона запікатиме цвітну капусту в східних спеціях.

Страва із хрусткою скоринкою, теплим пряним ароматом і соусом на основі тофу стане для глядачів справжньою гастрономічною любовʼю.

Інгредієнти для приготування:

Цвітна капуста 

Східні спеції 

Тофу

Олія оливкова/соняшникова

Зелень: кінза/петрушка/м`ята

В`ялені томати

Олія кунжутна

Паста тахіні

Сіль, перець

Лимон або лайм

Насіння гарбуза/соняшнику/кунжут — мікс

Повний рецепт дивіться у відео. Інгредієнти — в маркетах WINETIME та онлайн.

Готуйте. Пробуйте. Досліджуйте нове. Нехай смакує!

Реклама

Популярні матеріали

Спідниця на запах — модель із 70-х, яку ми бачитимемо всюди в...


4 модні формули від героїнь «Диявол носить Prada — 2», які варто...


5 найпопулярніших українських романів часів незалежності


Читайте також
Популярні матеріали