Свіжі тости з горошком, рікотою та м'ятою

Простий та смачний рецепт!

Сьогодні ми приготуємо дуже смачний та корисний сніданок — свіжі тости з горошком, рікотою та м`ятою. Ці небанальні сендвічі здивують і дітей, і дорослих, і допоможуть зберегти відчуття ситості надовго.

Інгредієнти:

2 стебла зеленої цибулі

250 г горошку

4 скибочки хліба

1 ст. л. оливкової олії

1 ст. л. сиру рікота

сік 1 лимона

свіжа м`ята

1 ч. л. солі

200 г білої редьки

50 мл білого оцту

1 ст. л. крупної солі

1 столова ложка цукру

1 ст. л. насіння коріандру

1 ст. л. насіння фенхелю

Приготування:

Бланшуйте очищений горошок і стебла цибулі протягом 2 хвилин. Злийте воду і змішайте з оливковою олією, сиром рікота, 1 ст.л. лимонного соку і невеликою кількістю солі.

Наріжте білу редиску тонкою соломкою. Доведіть до кипіння оцет з 75 склянками води, 1 ст.л. крупної солі, цукром, насінням коріандру та фенхелю. Кип`ятіть 5 хвилин на повільному вогні. Додайте палички редиски до ще гарячої рідкої суміші. Залиште маринуватися щонайменше на 1 годину, потім відставте в холодильник.

Підсмажте хліб.

Намажте скибочки хліба гороховим пюре. Прикрасьте маринованою редискою, подрібненою м`ятою та скибочкою лимона.


Реклама

Популярні матеріали

Пампухи до Різдва: готуємо традиційну українську страву


Новорічний френч: трендовий святковий манікюр


Це база: чорні пуховики, які ніколи не вийдуть з моди


Читайте також
Популярні матеріали