Сьогодні ми приготуємо дуже смачний та корисний сніданок — свіжі тости з горошком, рікотою та м`ятою. Ці небанальні сендвічі здивують і дітей, і дорослих, і допоможуть зберегти відчуття ситості надовго.
Інгредієнти:
2 стебла зеленої цибулі
250 г горошку
4 скибочки хліба
1 ст. л. оливкової олії
1 ст. л. сиру рікота
свіжа м`ята
1 ч. л. солі
200 г білої редьки
50 мл білого оцту
1 ст. л. крупної солі
1 столова ложка цукру
1 ст. л. насіння коріандру
1 ст. л. насіння фенхелю
Приготування:
Бланшуйте очищений горошок і стебла цибулі протягом 2 хвилин. Злийте воду і змішайте з оливковою олією, сиром рікота, 1 ст.л. лимонного соку і невеликою кількістю солі.
Наріжте білу редиску тонкою соломкою. Доведіть до кипіння оцет з 75 склянками води, 1 ст.л. крупної солі, цукром, насінням коріандру та фенхелю. Кип`ятіть 5 хвилин на повільному вогні. Додайте палички редиски до ще гарячої рідкої суміші. Залиште маринуватися щонайменше на 1 годину, потім відставте в холодильник.
Підсмажте хліб.
Намажте скибочки хліба гороховим пюре. Прикрасьте маринованою редискою, подрібненою м`ятою та скибочкою лимона.